Психологічний тест! Дізнайтеся свій темперамент

Характер людини залежить від придбаних якостей, виховання, соціального і культурного оточення. А темперамент є вродженою характеристикою, він незмінний і залишається протягом життя, передають Патріоти України.

Темперамент людини можна визначити по її рукам. Стисніть кулак і подивіться на розташування великого пальця.

  1. Основними вашими якостями є доброта і чуйність. Ви дуже прониклива людина і сприймаєте чужий біль, як власний. Вразливість і делікатність дають привід недоброзичливцям скористатися вами.
  2. Ви усвідомлюєте свою значимість, яка базується на гострому розумі і силі характеру. Для своєї родини і близьких ви готові згорнути гори.
  3. Ви сором'язлива і м'яка людина. Іноді люди можуть думати, що б слабохарактерні, однак це зовсім не так. Також у вас розвинена інтуїція, і ви вмієте шукати найкращі шляхи вирішення проблеми.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...