Психологічний тест: Які здібності перейшли вам по роду від ваших предків

Людина, народжена на світ від своїх батька і матері, стає частиною величезної системи - роду своїх предків. При цьому вона отримує певні якості і таланти від них, які будуть допомагати в житті, передають Патріоти України.

Але разом з тим людина отримує і певні завдання і уроки, які лежать на його роді, і які йому так само потрібно буде проходити. Ми пропонуємо вам за допомогою нашого тесту-ворожіння дізнатися, які здібності перейшли вам за родом від ваших предків і які кармічні уроки вони передали вам.

Виберіть одне з дерев роду на картинці:

Дерево 1

Від свого роду ви отримали здатність йти по життю легко, ловити свої шанси і не застрявати на минулих образах. Ви досить оптимістична людина, яка завжди прагне до нових горизонтів. І на цьому шляху вам завжди допомагають ваші предки. Всі дороги відкриті перед вами. Ви падаєте і піднімаєтеся знову, роблячи успішні висновки з ситуації.

Але так само за родом вам перейшов кармічний борг ваших предків. Ви часто стоїте на порозі вибору між совістю і честю, грошима і любов’ю. Це говорить про те, що хтось із ваших предків міг здійснювати погані вчинки, зраджувати інших, розміняти душу на гроші. І тепер ваше завдання – не повторювати їх помилок. Перш, ніж робити вибір на користь матеріального, обміркуйте всі аспекти ситуації.

Дерево 2

Ваші предки по роду передали вам здатність відроджуватися з будь-яких негативних ситуацій і зцілювати себе. Ви людина, яка може знаходити вихід зі складних умов, не докладаючи при цьому особливих зусиль. Ви йдете по життю легко і перебуваєте під захистом вищих сил. Не бійтеся заздрісників і ворогів, вони не здатні серйозно нашкодити вам, адже у вас дуже потужний захист роду.

У житті вам відкриті всі дороги, ви можете робити будь-який вибір і при цьому удача буде супроводжувати вам у всьому. Так само за родом вам перейшла удача в коханні та стосунках. Ви дуже приваблива особа для багатьох, тому завжди будете мати вибір серед партнерів. Не бійтеся конкурентів ні в чому. Ви здатні перемогти і відстояти своє.

Дерево 3

У вас дуже сильний рід, особливо по лінії батька. Можливо, по лінії предків вашого батька були дуже заможні люди, наділені авторитетом і владою. Саме вони передали вам свою удачу в роботі і грошах. Ви вмієте заробляти, збирати і витрачати з розумом гроші. Вам щастить у роботі і кар’єрі. Але в цьому не тільки заслуга предків, а й ваше вроджене почуття відповідальності і такту.

Ви вмієте доводити почате до кінця, виконувати роботу на совість. Ви завжди будете мати достатньо грошей, щоб не відмовляти собі ні в чому. Не бійтеся так само відкривати власний бізнес, він буде вдалим. Якщо ви хочете змінити роботу або вид діяльності, то не бійтеся і не тримайтеся за старе. Ваші предки підсвідомо завжди ведуть вас до кращого заробітку та умов. Умійте вчасно почути їх.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...