Психологічний тест! Яких змін в житті вам не вистачає - тест у картинці

Якщо ви живете у повсякденній рутині і давно мрієте змінити своє життя, але не знаєте з чого почати - тест у картинці дасть вам необхідні відповіді. Ваше внутрішнє відчуття підкаже, в якому напрямку вам необхідно рухатися, передають Патріоти України.

Подивіться на зображення і оберіть круасан, який вам найбільше сподобався.

  1. Зміна обстановки. Схоже, вам необхідне гарне перезавантаження. Беріть вихідні, вирушайте у подорож і вперед до відпочинку і повного дзену.
  2. Нове хобі. Ваші сірі будні потребують яскравих фарб! Спробуй почати з майстер-класів або пробних занять із танців. Так поступово ви знайдете щось для себе.
  3. Нові знайомства. Іноді потрібно вийти із зони комфорту, щоб дійсно змінити своє життя. Спробуйте більше спілкуватися з оточуючими, адже тоді ви 100% дізнаєтеся більше нового.
  4. Кохання. Вашому серцю потрібна романтика, ласка і пристрасть, тож просто прийміть, що настав і ваш час зануритися з головою в пошук другої половинки.
  5. Більше уваги до себе. Це знак, що настав час нарешті виконати всі тренування зі збережених, віддано виконувати весь догляд за шкірою і вже почати створювати кращу версію себе.
  6. Маленький друг. Можливо, вам варто завести вихованця? Схоже, вашій душі вочевидь потрібно більше уваги, а миле кошеня чи цуценя може стати найвідданішим другом. Тільки не ухвалюйте такі рішення спонтанно, адже ви будете відповідати за його життя

Психологічний тест! Хто ви - лідер думок чи турботлива особистість

четвер, 9 травень 2024, 15:09

Ця нова оптична ілюзія розкаже усе про вашу особистість. Загадкову ілюзію виклав фотограф Чарльз Меріот. Особливість її полягає в тому, що кожен бачить щось інше. . Деталі. Те, на що ви звернете увагу найшвидше, коли подивитесь на зображення, говор...

15 хвилин і можна їсти! Як замаринувати швидко огірки з кунжутом

четвер, 9 травень 2024, 14:08

Якщо ви любите мариновані огірочки, саме швидкі, хрумкі, соковиті і дещо гостренькі, то приготуйте з кунжутом. Така закуска і на свято буде смакувати, і в звичайний день. Огірки потрібно помити, порізати на 4-6 шматочків, скласти в пакет і відбити злег...