Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України.

Подивіться на картинку і оберіть морозиво, яке вам найбільше сподобалося. Ваш вибір вкаже на те, в яких стосунках ви будете по-справжньому щасливими.

  1. Відкриті стосунки. Можливо, вам хтось подобається, але ви хочете залишити ваші стосунки відкритими, а це означає, що ви обидва можете зустрічатися з іншими людьми. Можливо, нині ви експериментуєте зі своєю сексуальністю і не зовсім розумієте свої очікування від стосунків.
  2. Вам потрібні відносини з перчинкою. Якщо між вами і партнером не буде пристрасті, вам швидко стане нудно. Такі відносини не обійдуться без сварок, але вони вас тільки зближуватимуть.
  3. Вам потрібен веселий партнер. Ви часто перебуваєте не в найкращому настрої, а коли, нарешті-таки, відчуваєте емоційний підйом, то не завжди можете знайти людину, яка зможе розділити його з вами. Вам потрібна людина, яка легко зможе вас розсмішити, матиме гарне почуття гумору, а в кожній компанії буде зіркою.
  4. Нетривалі стосунки. Ви шукаєте просто побачень і, можливо, короткострокових стосунків. Незалежно від того, чи у вас зараз в житті такий період, чи ви просто відчуваєте, що не готові до довгострокових стосунків, прості й короткі відносини були б ідеальними для вас!
  5. Статус "сингл". Наразі вас буде комфортно залишатися без пари. Невідомо, скільки часу мине до того моменту, як ви зважитеся на побачення, але ви точно зрозумієте, що готові до цього.
  6. Вам потрібні непередбачувані відносини. Людина, з якою можна затишно провести вечір вдома, а можна зірватися у кругосвітню подорож. Ви будете щасливі з тим, хто стане для вас спорідненою душею

Забудьте про це! Лікар розніс популярний метод лікування

вівторок, 7 травень 2024, 18:54

"Йодну сітку" багато хто використовує при болях в суглобах, травмах та розтягненні зв’язок, при постін‘єкційних інфільтратах, для діагностики йододефіциту, при нежиті тощо. Але цей засіб лікування не доказовий, передають Патріоти України з посиланням н...

Яка ваша найсильніша риса характеру - цей тест на листя розповість усю правду

вівторок, 7 травень 2024, 18:12

Пропонуємо психологічний тест, який на думку психологів, розкаже про вас усю правду, передають Патріоти України. . Деталі. Ви любите бути у центрі уваги. Ви - екстраверт, який любить людей. . Ви веселі та легкі у спілкуванні. . Любите приймати спонта...