Психологічний тест! Оберіть дерео - і дізнайтеся, яка емоція у вас домінує

Часто ми самі не можемо зрозуміти, як ми почуваємося на рівні підсвідомості та що коїться в душі. Пропонуємо дізнатися відповідь на важливе запитання: яка емоція у вас домінує, передають Патріоти України.

Розгляньте дерева на картинці, і виберіть одне, яке сподобалося вам найбільше. Саме воно розповість, яка емоція у вас домінує.

  1. Меланхолія. Ви меланхолійна людина, яка іноді говорить стандартну фразу "раніше було краще". Вас трохи лякає майбутнє.
  2. Ентузіазм. Виклики роблять вас щасливими, і ви завжди маєте силу для вирішення будь-яких проблем. Ви звикли отримувати те, чого хочете, навіть якщо вам потрібно зробити щось кілька разів і "пробивати стіни".
  3. Тривожність. Думки у вашій голові не припиняються і навколо вас завжди відбувається вир подій. Ви уважно ставитеся до всього, що відбувається навколо, піклуєтеся про людей.
  4. Емпатія. Емоція, яка домінує над вами, пов'язана з турботою про інших. Однак і ви маєте навчитися трохи більше піклуватися про себе.

А ви це знали? Чому господині додають соду до гречки

субота, 4 травень 2024, 9:12

Хочете, щоб гречана каша була розсипчастою, ароматною та з легким червоним відтінком? Додайте всього лиш дрібку соди, але в правильний час під час варіння, передають Патріоти України. Щоб гречка була не водяниста, а розсипчаста, треба варити її у воді...

Не лише м'ясом: Чим замінити ковбасу в салаті "Олів’є"

субота, 4 травень 2024, 8:15

Більшість з нас впевнені, що ковбаса є класичним компонентом салату олів’є, але це помилка. Раніше господині готували страву з іншими інгредієнтами, передають Патріоти України. Ковбаса є просто дешевим аналогом потрібних продуктів. Тому її можна з лег...