Психологічний тест: Оберіть інтуїтивно символ - і читайте пояснення про те, чого просить ваша душа

Оберіть інтуїтивно символ та читайте пояснення про те, чого просить ваша душа, передають Патріоти України.

Свічка 1

Ваша душа просить спокою.Вам потрібно відпочити у позитивній, невимушеній атмосфері, потрібно розслабитися і відгородитися від усіх питань, проблем та відносин. Знайдіть час для себе, насолоджуйтеся своєю компанією і будьте певні, це все, що зараз найбільше потрібно вашій душі!

Свічка 2

Ваша душа просить кохання. Ця свічка зазвичай уособлює пристрасть, сильні емоції, почуття. А вам не вистачає на підсвідомому рівні тепла, турботи, впевненості в собі, підтримки близької людини. Все, що зараз потрібно вашій душі, це розуміння, відчуття кохання.

Свічка 3

Ваша душа просить радості. Вам дуже не вистачає позитивних емоцій у вашому житті. Варто створити їх власноруч. Можливо, зібрати всю родину разом за святковим столом чи піти на прогулянку з сім'єю. Якщо є така можливість, візьміть коротку відпустку та рушайте туди, куди давно мріяли.

Свічка 4

Ваша душа просить чистоти. Ви обрали свічку, оскільки хочете простоти і ясності, щирості, справедливості. Вам необхідні передбачувані ситуації, проблеми і відносини, без неприємних сюрпризів.

Свічка 5

Ваша душа просить дива. Ви обрали свічку таємничості, містики, незвичайну свічку, яку рідко використовують. Можливо, ви захочете, щоб збулося ваше таємне бажання, яке ви вважаєте нездійсненним. Мало хто обирає цю свічку, ви інша, рідкісна і маєте велику місію в цьому світі!

Свічка 6

Ваша душа просить визнання. Ви давно й дуже старанно працюєте, та все це лишається у тіні. Настав час заявити про себе. Можливо, варто змінити роботу чи додати хобі, яке приноситиме вам таке бажане визнання та усі зможуть насолодитись плодами ваших творінь.

А ви це знали? Для чого досвідчені господині солять лимони

вівторок, 23 квітень 2024, 17:09

Солені лимони на перший погляд - це якась дикість, але якщо розібратися, то витрата грошей зовсім не марна. Цікаво, що при цьому в лимонний розсіл додають перець або інші спеції та прянощі, а також ароматні трави, лаванду, наприклад. Так для чого це і ...

Секрет досвідчених господинь! Що додати до паски щоб вона довго не черствіла, як її зберігти свіжою

вівторок, 23 квітень 2024, 16:56

Що робити, щоб паска довго не черствіла, як довше зберегти її свіжою, передають Патріоти України. Розповідаємо, що додавати до пасок під час готування, щоб вони подовше залишались свіжими, ділимося секретами, як їх краще зберігати, щоб вони не зачерств...