Психологічний тест: Оберіть кактус - і дізнайтесь негативні риси свого характеру

Ніхто з нас не ідеальний. У кожного є і позитивні і негативні риси характеру. А ви знаєте про свої недоліки? Як стверджують практикуючі психологи, про свої мінуси характеру потрібно знати, щоб навчитися робити їх плюсами, передають Патріоти України.

Перед тим, як почати проходити тест, уважно прочитайте наступні умови його проходження. Адже дуже важливим аспектом є швидкість вибору, що дозволяє вам більш точно вказати на ваші реальні труднощі. Але в даному випадку, ви повинні вибрати на зображенні той кактус, який вам сподобався найменше. Саме він і буде характеризувати ваші найгірші риси характеру. Якщо ви зробили все так, як ми вам розповіли, то читайте нижче розшифровку до тесту.

Кактус №1

Якщо вам найменше сподобався цей милий кактус, то у вас лише один внутрішній недолік вашого характеру, а саме: лінь. Так, ви лінуєтеся робити багато речей, але найгірше, те, що ця лінь не дає вам розвиватися і реалізуватися в цьому світі. Її потрібно намагатися викорінювати, адже ви на багато здатні.

Кактус №2

Якщо вам не припав до душі саме цей кактус, це говорить про те, що ви часто заздрите людям. Але ми не говоримо про те, що ви люто ненавидите людину за те, що не маєте того, що є у неї. Скоріш на все цю заздрість можна назвати «білою». Ви просто хочете придбати таку саму річ, як є у вашого знайомого.

Кактус №3

Якщо вам не до душі виявився кактус під номером три, значить ваша негативна риса – це постійно спізнюватися куди-небудь. Ви намагаєтеся бути пунктуальним людиною, але це у вас виходить украй рідко. Ну але це і не найстрашніший гріх, головне, щоб ваш роботодавець не злився, якщо тільки ви не працюєте самі на себе.

Кактус №4

Ви напевно чули про таку негативну рису характеру, як «перебити в розмові». І на жаль, вам властива дана риса. Ваших опонентів часом дуже злить, коли ви не даєте завершити їм свою історію, і тут же починаєте віщати свою розповідь. Ваші нетерплячі висловлювання часом сильно дратують людей навколо вас. Але ви не можете викорінити це, адже ця риса характеру дісталася вам з пелюшок. Тут можна лише прийняти і пробачити.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...