Психологічний тест! Оберіть квітку - і дізнайтеся, чого не вистачає вашим стосункам

Навіть найміцніші та найтепліші стосунки постійно стикаються з випробуваннями. Кохання - це величезна праця, брак якої призводить до проблем та непорозуміння. Психологічний тест у картинці визначить, чого не вистачає вашим стосункам, передають Патріоти України.

Подивіться на зображення і виберіть ромашку, яка вам найбільше сподобалася. Ваш вибір підкаже, що допоможе зробити ваш союз міцнішим і щасливішим.

Психологічний тест у картинці
  1. Вам бракує опори. Ви не відчуваєте, що можете повністю покластися на свого партнера та довіритись йому. Дайте своїй другій половинці зрозуміти, що у відносинах необхідно відповідати не лише за себе, а й за свого партнера.
  2. Ви відчуваєте гострий дефіцит у романтиці. Швидше за все, на початку ваших стосунків було багато романтичних моментів, але побут поглинув їх. Не чекайте від партнера першого кроку, візьміть все у свої руки та організуйте романтичний вечір чи сюрприз.
  3. Вам не вистачає близькості. Ви потребуєте тактильності та ніжності. Щоб вас просто взяли за руку, поплескали по плечу, поцілували в лоба. Це дрібниці, але вони дуже важливі.
  4. Ваші стосунки поринули у рутину і стали одноманітними. Вам шалено бракує пристрасті. Обміркуйте зі своїм партнером цікаве проведення часу або спільну відпустку.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...