Психологічний тест! Оберіть парасольку та дізнайтеся, чого ви підсвідомо уникаєте

асом ми можемо закриватися і не впускати у життя певні речі, почуття чи емоції. Психологічний тест у картинці визначить ваш головний психологічний "стоп" передають Патріоти України.

Подивіться на зображення і оберіть парасольку, яка вам найбільше подобається. Щоб задіяти вашу підсвідомість, необхідно не замислюватися довго над відповіддю.

1. Містичне та незрозуміле

Вам не подобається все таємне та незрозуміле. Ви не любите надприродне. Астрологія і всілякі гадання - точно не ваше. Вас можна назвати реалістом, тому що ви віддаєте перевагу реальному життю. Містиці не місце у вашому житті.

2. Довірчі відносини

Потрібно постаратися, щоб заслужити ваше розташування. Ви почуваєтеся некомфортно, коли хтось вторгається у ваш особистий простір. Вам важко підпустити до себе людину, ви частіше тримаєте людей на відстані.

3. Показова романтика

Вам не подобаються пафосні вчинки, вам не зрозумілий сенс романтики. Ви надаєте перевагу приховувати від сторонніх свої почуття по відношенню до близької людини.

4. Туга

Навіть у найскладнішій, критичній ситуації ви не падаєте духом. Ви стійка людина, яка не піддається зневірі. Ви позитивна особа, яка не пускає у своє життя тугу, навіть якщо є серйозна нагода для цього почуття. Однак іноді слід дати собі право проявити всі емоції та поплакати за необхідності.

Як замаринувати скумбрію в домашніх умовах - шикарний результат гарантовано

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:12

Якщо раніше ви ніколи не маринували рибу, прийшов часце виправити. Рецепт дуже простий та легкий. Ніяких довгих варінь маринадів та очікувань, передають Патріоти України. А рибка виходить така смачна, що ви раз за разом будете хотіти її робити та їсти....

Чому хворі зуби мають негативний вплив на загальний стан дитячого організму?

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:27

Стан ротової порожнини безпосередньо впливає на організм людини, при чому в багатьох аспектах відразу. Якщо ми говоримо про дитину, слідкувати за здоров'ям зубів потрібно обов'язково, і робити це треба дуже ретельно. . Слід розуміти, що молочні зубки ...