Психологічний тест: Оберіть позу, в якій зазвичай сидите, і дізнайтеся, наскільки ви впевнені в собі

Ви коли-небудь замислювалися, що ваша поза під час сидіння, може розповісти про вас? У цьому тесті ми допоможемо вам дізнатися про себе більше, передають Патріоти України.

Автори тесту стверджують, що положення ніг під час сидіння сидячи багато про що говорить про людину..

Подивіться на малюнки і виберіть позу з варіантів A, B, C, D і E.

Поза А

Якщо ви вибрали позу А, ви людина з високим рівнем впевненості в собі. Вам подобається тримати все під контролем, ви відчуваєте безпеку під час ухвалення рішень.

Однак іноді ви можете здатися трохи негнучким або жорстким через потребу тримати все під контролем.

Поза В

Вибір пози B свідчить про те, що ви розслаблена людина, але і дуже самосвідома. У вас висока самооцінка, але ви вважаєте за краще не демонструвати це відкрито.

Ваш стиль більш стриманий, і ви віддаєте перевагу спостереженню. Це ставлення може сприйматися іншими як обережне або навіть боязке.

Постава C

Поза С говорить про те, що ви пристрасна та повна ентузіазму людина. Ви дуже впевнені у своїх силах, але у вас також є велике бажання спілкуватися з іншими та ефективно спілкуватися.

Поза D

Поза D вказує на те, що ви скромна, але тверда у своїх переконаннях людина. Хоча ви не завжди демонструєте велику зовнішню впевненість, у вас є сильне внутрішнє почуття власної гідності. Ця комбінація змушує сприймати вас як врівноважену та надійну людину, хоча деякі спочатку можуть вас недооцінювати.

Постава E

Вибір пози E показує, що ви надзвичайно впевнені в собі і, можливо, навіть трохи зарозумілі. Рівень вашої самооцінки зашкалює, і ви любите демонструвати це світові.

Хоча такий високий рівень впевненості може відкрити перед вами багато дверей, він також може змусити вас здаватися віддаленим або байдужим до проблем інших людей.

Спробуйте пройти і інший наш малюнок-тест.

Водночас зауважимо, що швидкі тести призначені лише для розваги та не мають наукової цінності.

Все дуже просто! Чим відчистити силіконовий герметик у ванній

п’ятниця, 13 вересень 2024, 19:10

Пліснява – типова проблема для вологих приміщень, як ванна. Вона може проникати у міжплиткові шви, на стіни, заводитись у пральній машині в навіть з'являтись у силіконовому герметику, яким ви ізолюєте щілини та стики, передають Патріоти України. І саме...

Секрет господинь! Скільки часу замочувати печінку, щоб вона не була гіркою

п’ятниця, 13 вересень 2024, 18:47

Щоб печінка не була жорсткою і гіркою, її потрібно правильно приготувати. Найкраще продукт саме запікати. Обов'язково додайте вершкове масло для соковитості, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитої та не гіркої печінки в духовці опублік...