Психологічний тест: Оберіть русалку на картинці - і дізнайтесь, що вас насправді тривожить


Асоціативні тести - відмінний варіант дізнатися про людину більше, ніж вона сама розповість про себе. Психологи часто використовують подібну практику на своїх клієнтів. Ми склали для вас тест, який розповість, які страхи турбують вас, передають Патріоти України.

Русалка № 1

Якщо ви вибрали саме першу русалку, то це говорить про те, що найбільше вас турбують серцеві справи. У вас явно якісь проблеми у відносинах або ви просто відчуваєте самотність, тому ваше серце стогне і просить пощади. Вам потрібно поговорити зі своїм партнером, а якщо ваше серце вільне, то терміново знайдіть обранця, бо вам необхідна романтика.

Русалка № 2

Ви занадто наситилися побутовими справами, вам терміново треба розвіятися. Ви відчуваєте, ніби-то проблеми оточили вас з усіх боків, нібито безліч маленьких чортиків намагаються розірвати вас на безліч чортів. Хоч куди подивишся – скрізь потрібно щось зробити, комусь допомогти і щось вирішити. Ви вже втомилися, вам терміново потрібен відпочинок або відпустка.

Русалка № 3

Вас турбують фінансові проблеми. Ви постійно підраховуєте, скільки витратити на свої потреби, скільки у вас залишиться і коли прийдуть нові фінансові кошти. Вам набридло постійно залежати від грошей, ви просто хочете дозволяти собі радості і не думати про те, скільки заплатите за них. Але найсумніше, що ви не можете вибратися з цього положення.

Русалка № 4

Найбільше вас обтяжують ваші близькі і обстановка у вашій родині. Ви постійно турбуєтесь про їхнє благополуччя, вам страшно, що щось піде не так або з ними щось трапиться. Не треба витрачати свої нерви даремно, коли якась проблема виникне, то ви обов’язково впораєтеся з нею, а якщо її немає на даний момент, то і сенсу переживати теж немає.

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...

Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

середа, 24 квітень 2024, 10:59

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...