Психологічний тест: Оберіть сніговика - і дізнайтеся, яку вершину ви підкорите у 2024 році

Новий рік заведено сприймати як новий етап життя. Багато людей будують плани та ставлять перед собою нові цілі. Проте не завжди доля керується нашими мріями і насправді Новий рік може бути дуже несподіваним, передають Патріоти України.

Пропонуємо пройти тест у картинці, який визначить, яку вершину ви підкорите у новому році. Подивіться на картинку та виберіть сніговика, яка вам найбільше сподобався. Щоб задіяти вашу підсвідомість, необхідно не замислюватися довго над відповіддю.

  1. Кар'єрна вершина. Здається, отримання заповітної посади вже не за горами. Ви зможете підкорити кар'єрну вершину, до якої так довго прагнули. А все завдяки старанності та працьовитості.
  2. Вершина кохання. У 2024 році вам вдасться налагодити особисті стосунки з людиною, яку ви любите. Зникнуть напруга, недомовленість і старі образи - правда, за помахом чарівної палички все це не станеться, і вам доведеться докласти зусиль.
  3. Вершина впевненості. Ви нарешті станете більш впевненими в собі і почнете дихати на повні груди, не переймаючись думкою інших. Можливо, у вашому житті відбудуться кардинальні зміни, які допоможуть повірити в себе.
  4. Усі вершини! У 2024 році для вас настає момент, коли абсолютно скрізь все йтиме в гору. Ви й самі не помітите, як проблеми та негаразди зникнуть, а справи нібито робитимуться самостійно

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...