Психологічний тест! Оберіть тістечко і дізнайтеся, які ви у стосунках

Пропонуємо дізнатися, як ви будуєте романтичні стосунки. Виберіть тістечко, воно покаже, як ви поводитеся і що цінуєте, перебуваючи з коханою людиною, передають Патріоти України.

Тістечко 1

Ви звикли вирішувати всі питання відразу, як тільки вони виникають. При цьому ви дієте швидко та не йдете на компроміс. Ви часто демонструєте у парі свою силу, хоч іноді можна було б послабити хватку. Втім, партнер цінує вас за прямолінійність та готовність до діалогу.

Тістечко 2

Ваш коник – емоції та пристрасть. Через це ваша пара часто схожа на італійську сім'ю. Ви сваритеся з експресією, а потім приємно йдете на примирення. Вам важливо, щоб про почуття говорили. Самі ви не шкодуєте слів кохання для другої половинки.

Тістечко 3

Ваша мова кохання – дотики, поцілунки та обійми. Вам важлива близька фізична присутність коханої людини. При цьому ви цінуєте свій простір і не переходите межі партнера. І він не може цього не помічати.

Тістечко 4

Ви важко довіряєте і у стосунках все одно побоюєтеся болю. Можливо, у минулому вам зрадили чи маніпулювали вашими почуттями. Відкривайтеся – і на вас чекає успіх у коханні. Це не просто, але краще, ніж жити з постійним відчуттям загрози, що наближається.

Тістечко 5

Напевно, ви дуже часто закохуєтеся. Ви любите відчувати "метеликів у животі", але розумієте, хто міг би стати вашим супутником життя, а хто ні. При цьому ваше життя дуже динамічне. Навіть коли ви вільні від стосунків, то завжди знайдете чим зайнятися.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...