Психологічний тест: Оберіть трамвай і дізнайтесь, коли ваша найзаповітніша мрія здійсниться

З настанням тепла всім нам хочеться весняної магії та дива. А ще - здійснення всіх бажань. Пропонуємо вам відкрити завісу невідомого та дізнатися, коли здійсняться ваші бажання.

Хто знає, можливо, ви знаходитеся до своєї мети набагато ближче, ніж здається на перший погляд? Пропонуємо вам простий тест: просто виберіть трамвай, а ми розповімо, як скоро він "привезе" вас до вашої мрії.

  • На початку літа. Весна - це час для плідної роботи, а ось влітку ви зможете пожинати плоди власних зусиль, які й приведуть до виконання бажання.
  • Наступного тижня. До виконання заповітної мрії ви набагато ближче, ніж думаєте, тож можете приготуватися до приємної події, яка так довго залишалася тільки вашою фантазією. Все вийде, ваша "нагорода" ось-ось вас знайде.
  • Це залежить від вас. Ви щаслива людина, але лінь може завадити реалізації задуманого. Докладайте зусиль і мрія здійсниться.
  • Через рік. Ваше бажання досить масштабне, тож для його виконання знадобляться не тільки ваші зусилля, а й час. Але повірте: очікування буде того варте, а ви залишитеся задоволеними!

Цей спосіб творить дива! Як знизити кров'яний тиск без ліків

неділя, 30 червень 2024, 23:00

Експерти Американської кардіологічної асоціації опублікували в журналі Circulation матеріал, де розповіли про ключові зміни у житті, які допомагають знижувати артеріальний тиск, передають Патріоти України. Інші дослідники із Школи медицини Університету...

Водіям на замітку! Як швидко в спеку охолодити сидіння та кермо автомобіля

неділя, 30 червень 2024, 22:00

Влітку під час спеки водії та пасажири стикаються з кількома труднощами. Одна з них - підвищення температури повітря у салоні автомобіля. І проблема полягає не тільки в тому, що в машині стає спекотно та душно, пише pixelinform.com, передають Патріоти ...