Психологічний тест: Оберіть жабу на картинці - і дізнайтеся, наскільки ви образлива людина

Психологічний тест у картинці визначить, наскільки ви образлива людина. Пропонуємо дізнатися більше про свій характер, передають Патріоти України.

Настав час уважніше придивитися до своїх найпотаємніших емоцій і зрозуміти, чому ви можете відчувати образу в певних ситуаціях. Для цього потрібно подивитися на зображення і обрати жабу, яка вам найбільше сподобалася.

Тест у картинці на образливість/Фото: Abmeyervud
  1. Ви вмієте зберігати спокій у складних ситуаціях і маєте рівний підхід до життя в цілому. Як правило ви не тримаєте лиха і не ображаєтеся.
  2. Ви з тих людей, що розуміють, що життя непередбачуване, і не чекаєте досконалості ні від себе, ні від інших. Ви вмієте цінувати те, що маєте, і не витрачаєте час на негатив.
  3. Ви звикли знаходити у кожній людині та життєвій ситуації позитивні сторони. Ви рідко тримаєте образу, вважаючи за краще зосереджуватися на позитивних сторонах життя.
  4. Ви часто відчуваєте образу на людей або ситуації, які викликають у вас розчарування. Ви можете бути досить небезпечними у гніві.

Перевірте себе! Що про вас думають інші люди - тест у картинці

четвер, 25 квітень 2024, 10:12

Психологічний тест у картинці визначить що про вас думають інші люди. Пропонуємо дізнатися, як ви виглядаєте в очах оточуючих, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть кота, який вам найбільше сподобався.

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...