Психологічний тест: Обрана квітка розповість про вашу здатність стримувати емоції


Практикуючі психологи створюють тести по картинці, щоб людина могла краще пізнати себе. Виберіть одну квітку з чотирьох запропонованих, передають Патріоти України.

Троянда

Ви є досить замкнутою особистістю. Ви звикли тримати всі емоції в собі, не виставляючи на показ. Про ваші почуття і переживання ніхто не знає. Навколишні бачать вас стриманою, спокійною людиною з добре розвиненою стресостійкістю.

Тюльпан

Свою душу ви показуєте тільки найближчим людям. Просто знайомі і колеги не підозрюють про те, в якому емоційному стані ви перебуваєте. Ви переконані, що свої почуття варто показувати лише тим людям, яким можна з впевненістю довіряти.

Ромашка

Ви досить відкрита людина, але при цьому добре володієте своїм емоційним станом. Почуття показуєте тільки тоді, коли це доречно. Якщо ситуація не вимагає, то ви вважаєте за краще не демонструвати емоції, зберігати спокій і стриманість.

Кульбабка

Про ваш емоційний стан знають всі і завжди. Ви не звикли ховатися, відкрито демонструєте свої почуття, завжди прямо говорите те, що думаєте. Ви переконані, що не варто приховувати стан своєї душі, навколишні знають вас як відкриту і розкуту людину.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...