Психологічний тест: Перша побачена фігура розповість, чого вам потрібно позбутися

Швидкий тест у картинці розповість, від чого вам потрібно терміново позбавитися. Саме ця річ заважає отримати бажаного. Подивіться на картинку і читайте опис того, що ви побачили першим, передають Патріоти України.

Кіт

У вашому житті є люди, які нахабно вас використовують. Від такого спілкування варто тікати. Спробуйте максимально обмежити зустрічі з ними.

Око

Цей вибір символізує те, що ви занадто ретельно все аналізуєте. Така пильність заважає побачити нові шанси та можливості.

Дерево

У вас є справа, яка, можливо, не обтяжує, але точно не викликає захоплення. Варто від неї відмовитися на користь нових проєктів.

Брова

У вас є страх втратити позитив у житті. Однак цього уникнути неможливо, адже бувають різні ситуації. Тому варто відпустити цю думку і проживати усі емоції.

Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

середа, 1 травень 2024, 18:15

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...

Швидкий салат з картоплі та грибів для несподіваних гостей

середа, 1 травень 2024, 17:05

Коли на порозі з’являються несподівані гості, потрібно терміново щось придумати на стіл. Найпростіше приготувати смачний салат із доступних продуктів. Це буде смачно та гості будуть нагодовані, передають Патріоти України. З продуктів вам знадобляться ...