Психологічний тест по картинці - наскільки ви чутлива людина, точність 100%

Оберіть малюнок та дізнайтесь, наскільки ви чутлива людна, передають Патріоти України.

Квітка 1

Ви людина, дуже пов’язана зі своїми емоціями, і можете співпереживати почуттям інших. Така позиція робить людину чутливою, а іноді може показати її вразливість.

Квітка 2

Ви дуже комунікабельні та чарівні. Ви схильні зосереджуватися на позитивній стороні ситуацій і не помічаєте чутливості. Ви належите до тих людей, які вміють контролювати свої емоції.

Квітка 3

Ви не можете легко висловити те, що відчуваєте, не любите показувати себе вразливим перед оточуючими. Ви чіпляєтеся за розум і ігноруєте своє серце. Ті, хто тільки познайомився з вами, можуть подумати, що ви дуже розважливі.

Дуже смачно! Як за 10 хвилин приготувати малосольні огірки в пакеті

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:07

Для приготування надзвичайно смачних, хрустких та ароматних огірків незвичайним способом знадобляться лише звичні інгредієнти та зовсім небагато часу, передають Патріоти України. Щоб скуштувати апетитну закуску, знадобиться підготувати такі продукти:. ...

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...