Психологічний тест по картинці - що про вас говорить поза під час сну

Оберіть картинку, яка відповідає тому, як ви найчастіше спите та читайте результат, передають Патріоти України.

Поза 1. Скоріш за все, за весь день у вас накопичується втома, часті головні болі ближче до вечора. Можливо ви багато фізично працюєте, саме тому тіло потребує розслаблення. Ви відповідальні, активні та завжди доводите справи до кінця.

Поза 2. Ви дуже емоційна людина, яка бурхливо реагує як на позитивні, так і на негативні події. Ваша поза скута, адже ви часто відчуваєте напругу та не даєте своїм м'язам розслабитися. Можна попросити, аби перед сном вам зробили масаж або спробувати медитувати для того, аби заспокоїтись. Тоді й сон буде приємніший, і тіло вільніше.

Поза 3. Легкість та безтурботність — це про вас. Ви рідко напружуєтесь, пускаєте життя на самоплив і вам так зручно. Швидше за все, ви або не бачите сни, або, якщо бачите, якісь позитивні, візуалізуєте свої мрії.

Поза 4. Така незвичайна поза свідчить про ваші творчі здібності. Навіть якщо ви працюєте на звичайній офісній роботі, ви можете спробувати себе в чомусь незвичайному (малюванні, наприклад) і у вас точно все вийде. Іноді вам можуть снитись абстрактні сни, звідки ви можете черпати натхнення для нових задумів.

ТОП-2 способи, щоб макарони та рис не злипалися

субота, 20 квітень 2024, 7:12

Через те, що у рисовій крупі та макаронних виробах є велика кількість крохмалю, під час приготування може бути типова проблема - злипається страва. Кулінари радять скористатися двома перевіреними способами, щоб і рис, і макарони не перетворилися на гле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...