Психологічний тест по картинці - виберіть свій улюблений торт і перевірте свій характер

Психологічний тест по картинці допоможе дізнатися вашу коротку характеристику. Уважно подивіться на всі тортики. Оберіть той, який вам подобається найбільше - він й описує ваш характер, передають Патріоти України.

КИЇВСЬКИЙ ТОРТ. Оманлива ніжність цілеспрямованого характеру

Ваше улюблене поєднання безе та присмаженого арахісу поміж ароматних коржів характеризує вас як вольову людину, яка впевнено йде до своєї мети, а кремові прикраси тортика додають вам загадковості та привабливої легкості.

МЕДОВИК. Медова солодкість позитивного світосприйняття

Медові коржі, просочені пишним кремом, так само заряджають гарним настроєм, як ви. Вас обожнюють друзі за активність та веселі історії. Позитив — це ваша стихія, в якій бажаємо залишатися завжди!

НАПОЛЕОН. Ви, як і торт, байдужим не залишите нікого

Посеред листкових коржів "Наполеона" можна знайти не тільки заварний крем, а й вашу цілеспрямованість та лідерство, сміливість та наполегливість. Ви з тих, хто не втомлюється підкорювати нові вершини, надаючи згодом перевагу відпочинку в тихій гавані!

ВАФЕЛЬНИЙ ТОРТ. Такий же активний, як і в дитинстві

Вафельник торт зі згущеним молоком... Відгукуються нотки активного дитинства? Насправді це і є ваша головна риса характеру — енергія, активність й рішучість. Ви в будь-який момент можете зірватися з місця та побігти у справах, бо завжди будуть сили.

ПРАЗЬКИЙ. Елегантність і вишуканість в одному флаконі

Шоколад, коньяк й вишня робить цей торт по-справжньому вечірнім, а цей вибір описує вас, як серйозну й прагматичну людину. Ви обираєте комфорт та розкіш та завжди досягаєте своїх цілей.

Як правильно вибрати куряче філе: Ось на що звертають увагу досвідчені господині

понеділок, 29 квітень 2024, 19:12

Куряче філе для багатьох господинь є основним м’ясним продуктом, на основі якого вони готують обіди та вечері, передають Патріоти України. Іноді є ризик купити філе неналежної якості. На які важливі деталі варто звернути увагу. Заморожування або охолод...

Секрет досвідчених господинь! Прості правила, які допоможуть всього за 15 хвилин приготувати буряк

понеділок, 29 квітень 2024, 18:12

Здається, що зварити буряк просто - набрати води, помити овоч, поставити на плиту і дочекатись, коли приготується, передають Патріоти України. Три правила варіння буряків. По-перше, якщо хочете зберегти вітаміни та інші корисні речовини, то не варто йо...