Психологічний тест по картинці: Дізнайтеся, яка рана з минулого не дає жити далі

Оберіть інтуїтивно символ та читайте пояснення про те, яка душевна рана заважає вам жити, передають Патріоти України.

Яблуко 1

Звичайно, є багато ситуацій, які все ще викликають у вас сильні емоції і навіть смуток, і вони пов’язані з людьми, яких ви дуже любили в той час, але сьогодні вони вже не є частиною вашого життя. Ви повинні розуміти, що іноді такі речі трапляються, продовжуйте, у вас є ви, і це найголовніше.

Яблуко 2

Вам здається, що ви зробили багато помилок на своєму шляху, або навіть завдали шкоди тим, хто цього не заслуговував, і це те, що зовсім не дозволяє вам рухатися вперед. Пам'ятайте, що люди часто помиляються, тому що ми не ідеальні, але ми рекомендуємо вам пробачити себе і подивитися на позитивні сторони, які у вас є.

Яблуко 3

Ви вважаєте, що рани минулого не вирішуються, тому ви вирішили рухатися вперед не оглядаючись, але майте на увазі, що без реальних змін вам буде важко дійсно почати з нуля. У вас є дуже хороші якості, але вам потрібно більше практикувати емпатію.

Яблуко 4

Ви багато думаєте про тих, хто завдає вам болю, і сприймаєте на свій рахунок дії інших. Пам’ятайте, що кожен день ми всі приймаємо рішення, виходячи з власних інтересів, відкиньте ту думку, яка може завдати вам болю. Ви дуже хороший і завжди про все турбуєтеся, але про себе не варто забувати.Оберіть інтуїтивно символ та читайте пояснення про те, яка душевна рана заважає вам жити.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...