Психологічний тест по картинці: Оберіть яблуко, яке б ви з’їли, - і дізнайтеся про себе дещо цікаве

Що про вас можуть розповісти яблука? Так так! Не дивуйтеся - саме про вас і саме яблука. Те, який фрукт ви виберете, з яким себе асоціюєте, може розповісти про ваші внутрішні архетипи. Яблуко старе як світ, і навіть в Біблії саме воно було плодом пізнання Добра і Зла, передають Патріоти України. Так що, готові?

Яблуко №1

Ви – людина пряма і чесна. Ніколи не намагаєтеся завуалювати правду, якою б вона не була. Задніх думок у вас не буває і таємних намірів теж. Ви не боїтеся залишатися самою собою, не одягаєте масок і, можливо, саме в цьому криється ваша дивовижна здатність переживати злети і падіння. Ви щасливі в дрібницях, ні про що занадто сильно не тривожитеся. Найбільше задоволення вам приносить просте міцне яблуко, яке саме ви тільки що самі зірвали з дерева.

Яблуко №2

У вас грайливий характер, повний енергії. Нудьга – ваш смертельний ворог, а тому і життя у вас ненудне, повне колотнеч і пригод. Шукати їх – ваше кредо. А втім, всілякі історії і самі знаходять вас без підказки. Все оригінальне і повне вражень несе вам радість життя. Ваше яблуко – неодмінно в карамелі, посипане шоколадною і горіховою крихтою!

Яблуко №3

Ви цікава людина. Так вважають усі оточуючі вас люди. Але самі ви думаєте інакше. Вам притаманний оптимізм, уява і почуття прекрасного. І це надихає людей. Все, що відбувається у вашому житті, дуже цікаве для оточуючих. Ви переконливі, навіть якщо не намагаєтеся нікого переконати. Найбільш ласим для вас стане хороший шматок домашнього яблучного пирога, такого, від якого залишається теплий і солодкий післясмак.

Яблуко №4

Ваш коник – надійність. Як броньований Ролс-Ройс, як добротна дубова шафа, як скеля, на яку можна покластися. У вас є рідкісні якості врівноваженості в думках, почуттях і вчинках. Ви стримані, але іноді ця стриманість межує з сором’язливістю. Більше слухаєте, ніж говорите, і вас це абсолютно влаштовує. Ви настільки вірні і надійні, що з вами дійсно можна в вогонь і в воду. Які ваше ласощі? Чашка гарячого яблучного пуншу – добротна, затишна і спокійна.

Яблуко №5

Радість! Коли бачиш вас, виникає саме це слово. Ви живете повним життям, вам не потрібно адреналіну. Життя прекрасне – і в цьому його принадність. Ви цінуєте смаки, види, звуки і запахи кожного дня. Навіть буденність для вас вже прекрасна і незвичайна. Ви самі робите її такою. З самого моменту пробудження ви живете кожною хвилиною, вам подобається зливатися зі світом. А найщиріше щастя – в простих дрібницях. На прикладі хрумких яблучних оладок. Прямо зі сковороди!

Яблуко №6

Ви дотепні і проникливі. У вас живий розум і чіпка реакція. Ви розумієте на ходу. Навіть якщо ви не дуже товариські, при необхідності буваєте говіркі і життєрадісні. Ви і веселі, і інтелектуальні одночасно, що робить вас душею компанії. Але туди ви не прагнете «за власним бажанням». Просто вмієте розважити людей, не більше того. Де ж ваша слабкість? У келиху доброго яблучного вина вприкуску з сиром.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...