Психологічний тест по картинці з глечиками: Що вам заважає отримати більше

Виберіть інтуїтивно глечик, що сподобався найбільше і читайте про перепони, які існують у вашій голові, передають Патріоти України.

1. Ви не любите зміни. Ви віддаєте перевагу рішенням, які пов'язані з покращенням того, що є. Щоб викрутитися із складної ситуації, ви швидше обмежите свої ресурси, оптимізуєте, аніж зміните щось докорінно. Вас стримує ваше стремління до стабільності. Успіх приходить до тих, хто вміє ризикувати. Щоб стати іншим, доводиться пробувати щось інше

2. Доки ви не досягнете бажаного, ви будете думати лише про свою ціль. На шляху до неї ви ігноруєте інші більш вдалі пропозиції. Вас часто зупиняє ваша наполегливість: ви продовжує бігти вперед замість того, щоб озирнутися і піти кращою коротшою дорогою. Зрештою нею ідуть інші і таким чином кращі пропозиції проходять повз вас.

3. Ви любите контролювати будь-який процес у зоні вашої доступності. Надмірний контроль лишає вас часу на створення чогось креативного. Ви надто зосереджені на "оперативному" процесу, страждає "стратегія". Ви не вмієте довіряти і таким чином стримуєте всі процеси. Ваш розвиток знаходиться під парасолькою вашої уваги, а тому і широких горизонтів не видно.

4. Ви емоційна та чуттєва людина. Ви живете більше серцем, аніж розумом. Це і є головна причина, чому вам так тяжко досягти більшого успіху. Ви схильні змінювати рішення та відмовитися від бажаного, якщо раптові обставини вимагають прорахунків або ж піддаєтеся на маніпуляції.

5. Ви понад усе цінуєте родину і готові ігнорувати власні потреби на користь сім'ї. Саме через це страждає ваш особистий розвиток, адже ваші бажання постійно принесені в жертву. Не забувайте, що "кисневу маску" одягають спочатку на себе.

6. Ви любите працювати в команді. Вас зупиняє відсутність підтримки зі сторони близьких для вас людей. Однодумці для вас як попутний вітер. Саме це дає вам енерію рухатися вперед. Ви не з тих, хто буде пливти проти течії.

7. Ви є дуже щедрою людиною. Ви готові всім поділитися з близькими для вас людьми. Це переходить часом в марнотратність. Ви любите віддавати більше, аніж створювати. Це і стає на заваді у досягненні ваших цілей.

8. Ваша цікавість та нетерплячість часто збивають вас з запланованого шляху. Розпочавши одну справу, ви відразу переключаєтесь на іншу, не завершивши попередню. Ви не встигаєте фіналізувати і довести до розуму задумане, тому і результат не такий, як мріяли.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...