Психологічний тест: Про що говорить ваш улюблений колір

Ваш колір - це не обов'язково той, що переважає у вашому гардеробі, або той, в який ви з року в рік фарбуєте стіни в квартирі. Щоб визначити свій колір, слід прислухатися до себе. Згадати, дивлячись на які відтінки, ви надихаєтесь. Той колір, який ви уявляєте в своїх мріях, і визначає ваш характер, передають Патріоти України.

Червоний

Ви відрізняєтеся самовпевненістю і завжди намагаєтеся довести будь-яку справу до кінця. При цьому ви пристрасна і захоплива натура, але вам буває складно зосередитися на чомусь одному.

Помаранчевий

Цей колір обирають життєрадісні, легкі на підйом та ініціативні особистості. Ви заражаєте своїм оптимізмом і завзяттям всіх навколо. Вас можна охарактеризувати як оригінальну та непосидючу людину.

Рожевий

Цей відтінок характеризує пристрасних і чутливих натур, які хочуть бути в центрі уваги 24 години на добу. Ці люди концентруються на зовнішньому вигляді і люблять нав'язувати іншим свою точку зору.

Блакитний

Цей колір символізує вразливість, прихильність та вірність. Якщо блакитному кольору віддає перевагу доросла людина, значить, вона зберігла в собі "дитину" і дитячі риси характеру. Блакитний колір говорить про свободу, безтурботності, схильність до зміни обстановки.

Білий

Якщо ваш улюблений колір - білий, вас складно збити з пантелику або дезорганізувати. Для вас дуже важлива незалежність. Крім того, у вас добре сформований навик логічного мислення, що допомагає вам успішно справлятися з будь-якими труднощами.

Синій

Спокій душі і істина - ось що найважливіше для тих, хто обожнює синій колір. Ці люди люблять вивчати оточуючих і робити їх щасливими. Не дивно, що багатьом подобається бути поруч з ними.

Чорний

Люди, які обирають цей колір, часто впевнені в собі особистості, які прагнуть до високого соціального статусу і професійного успіху. Вони відкидають чужу думку і вперто рухаються до своєї мети.

Коричневий

Стримані натури. Дивляться на світ зі строгістю і усвідомлюють його недосконалість. Однак це не просто сторонні спостерігачі. Вони прагнуть виправити ситуацію на краще, і нерідко їм вдається змінити сталий порядок.

Жовтий

Цей колір обирають люди щирі, творчі, готові до експериментів - і неважливо, чим вони закінчаться. Головне - їм було весело, а досвід, який вони отримали, безцінний.

Просто оберіть панкейк! Тест у картинці визначить ваш головну помилку у коханні

субота, 27 квітень 2024, 11:08

У коханні нормально робити помилки. Звісно, не варто вічно наступати на одні й ті самі граблі, тому так важливо аналізувати всі свої стосунки і шукати того, хто зробить твоє життя тільки кращим, передають Патріоти України. Щоб трохи полегшити розкопки ...

А ви це знали? Наскільки небезпечні червоні та коричневі цятки в курячому яйці

субота, 27 квітень 2024, 10:44

Напевно, кожен з нас помічав, коли розбиваєш яйце, то на ньому видніються червоні та коричневі плямки. Деякі господині викидають такі яйця, інші спокійно готують. ТСН розповідає, чим є насправді ці червоні цяточки на яйцях, яка їхня функція і чи можна ...