Психологічний тест! Що відбудеться з вами до кінця весни

Психологічний тест у картинці визначить ваше найближче майбутнє. Пропонуємо дізнатися, які зміни трапляться у вашому житті до кінця цієї весни, передають Патріоти України.

Подивіться на картинку і визначить, що ви помітили першим. Ваша підсвідомість дасть підказку.

Жовте обличчя

Цей колір — символ радості і щастя, благополуччя і дорогоцінності. Він буде притягувати успіх в усі ваші справи. Якщо ви щось запланували, то найближчим часом отримаєте позитивні результати.

Лампочка

Вона символізує світло. Навіть якщо ви досі не можете знайти себе, важливо просто не сходити з обраного шляху. Будете слідувати світлу своєї душі, тоді у вас точно все вийде.

Чорний силует жінки

Вона є символом порядку та гармонії. Тому вам наразі не потрібно нікуди поспішати, зі своєї сторони ви вже зробили все можливе, щоб добитися успіху. Дуже важливо не дозволяти зовнішнім факторам порушити свою гармонію

А ви це знали? Чому не варто змішувати паніровку та спеції

понеділок, 6 травень 2024, 17:07

Панірування вберігає страву від надмірної втрати вологи під час смаження, а спеції надають продукту пікантного чи ніжного смаку, передають Патріоти України. Шеф-кухарі не рекомендують змішувати паніровку та спеції. Це вважається грубою помилкою, яка зв...

Секретний рецепт смачних курячих гомілок у духовці

понеділок, 6 травень 2024, 16:14

Чому саме секретний рецепт смачних курячих гомілок у духовці? Бо вони такі смачні, що не кожна господиня розповіла б особливості приготування коронної страви, передають Патріоти України.