Психологічний тест! Що ви не впускаєте у своє життя - перевірте себе

Що ви не хочете впускати у своє життя. Пройдіть психологічний тест: виберіть парасольку на картинці та дізнайтеся, чого ви підсвідомо уникаєте, передають Патріоти України.

Деталі

Подивіться на чотири закриті парасольки на зображенні. Виберіть одну, яка подобається більше, ніж інші. У результатах дізнайтеся, що ви відштовхуєте.

1. Все таємне та неясне

Ви не любите, коли відбувається щось містичне або те, що вам не зрозуміло. Гороскопи та ворожіння – точно не для вас. Вас можна віднести до реалістів, оскільки ви обираєте жити реальним життям.

2. Довірливі відносини

Потрібно постаратися, щоб заслужити вашу прихильність. Ви почуваєтеся некомфортно, коли хтось вторгається у ваш особистий простір. Вам важко підпустити до себе людину, ви частіше тримаєте людей на відстані.

3. Показна романтика

Вам не до вподоби пафосні вчинки, вам не зрозумілий сенс романтики. Ви також вважаєте за краще приховувати від сторонніх свої почуття по відношенню до близької людини.

4. Смуток

Ви ніколи не сумуєте, навіть у найскладніших ситуаціях. У вас стійка психіка, ви утримуєте у своєму житті позитив і не впадаєте у апатію.

Дуже смачно! Ліниві вареники із сиром за 20 хвилин

четвер, 16 травень 2024, 7:10

Приготувати традиційні вареники за 20 хвилин складно, а от на ліниві більше часу не треба. Приготуйте і смакуйте, адже це так просто й легко нашвидкуруч. Для приготування беремо:450 г кисломолочного сиру2 яйця2 ст.л. цукру1/2 ч.л. солі150 г борошна та ...

Народні прикмети на 16 травня

четвер, 16 травень 2024, 7:05

Православна церква України 16 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Феодора Освяченого і єпископа Олександра Єрусалимського. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Тимофія і Мавру. У народне свято 16 травня наші предки збирали се...