Психологічний тест: Що ви першим побачили на зображенні

Цей простий тест дозволить краще пізнати самого себе. Досить подивитися на картинку і визначити, що першим ви помітили.

Обличчя

Цей варіант відповіді вказує на те, що ви дуже відкрита людина. Можливо, ви занадто сконцентровані на минулому, і воно тягне вас назад. Не бійтеся рухатися вперед, адже тільки від вас залежить, яким буде ваш шлях.

Старець

Якщо ви сфокусувалися на образі старця - ви досить спокійна та розсудлива людина. Якщо ви не будете боятися змін, попереду вас чекає великий успіх.

Янголи

Такий варіант вказує на те, що ви у всьому поспішайте, не помічаючи світ навколо. Але з часом життя почне налагоджуватися і у вас буде час, щоб зупинитися і перевести дух.

Перевірте себе! Пройдіть тест і дізнайтеся, яка дитяча травма руйнує ваше життя

понеділок, 20 травень 2024, 13:08

Прекрасна весняна квітка може розповісти про ваш психологічний стан більше, ніж ви думаєте. Пропонуємо вам обрати тюльпан, щоб дізнатися, яка дитяча травма заважає вам розправити крила і жити повним життям. Деталі. Усі ми таїмо в собі якісь психологічн...

Це така смакота! Банановий торт без випічки

понеділок, 20 травень 2024, 12:58

Гідним завершенням святкового обіду або святкового столу стане банановий торт без випічки з основою з печива "Савоярді" та ніжним заварним кремом. ІНГРЕДІЄНТИ:. ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:. Крок 1. Підготувати необхідні продукти: молоко, готову сум...