Психологічний тест: Що ви побачили першим? Це розкриє, як ви сприймаєте світ

Цей простий тест дозволить краще пізнати самого себе. Досить подивитися на картинку і визначити, що першим ви помітили, передають Патріоти України.

Обличчя

Цей варіант відповіді вказує на те, що ви дуже відкрита людина. Можливо, ви занадто сконцентровані на минулому, і воно тягне вас назад. Не бійтеся рухатися вперед, адже тільки від вас залежить, яким буде ваш шлях.

Старець

Якщо ви сфокусувалися на образі старця - ви досить спокійна та розсудлива людина. Якщо ви не будете боятися змін, попереду вас чекає великий успіх.

Янголи

Такий варіант вказує на те, що ви у всьому поспішайте, не помічаючи світ навколо. Але з часом життя почне налагоджуватися і у вас буде час, щоб зупинитися і перевести дух.

Психологічний тест! Хто ви - лідер думок чи турботлива особистість

четвер, 9 травень 2024, 15:09

Ця нова оптична ілюзія розкаже усе про вашу особистість. Загадкову ілюзію виклав фотограф Чарльз Меріот. Особливість її полягає в тому, що кожен бачить щось інше. . Деталі. Те, на що ви звернете увагу найшвидше, коли подивитесь на зображення, говор...

15 хвилин і можна їсти! Як замаринувати швидко огірки з кунжутом

четвер, 9 травень 2024, 14:08

Якщо ви любите мариновані огірочки, саме швидкі, хрумкі, соковиті і дещо гостренькі, то приготуйте з кунжутом. Така закуска і на свято буде смакувати, і в звичайний день. Огірки потрібно помити, порізати на 4-6 шматочків, скласти в пакет і відбити злег...