Психологічний тест: Те, як ви з партнером тримаєтеся за руки, багато що розповість про ваші стосунки

Як часто ви тримаєтеся за руки? Чи тримаєтеся взагалі? У стосунках підтримка партнера за руку значить немало, а те, як ви тримаєтеся за руки, може розповісти багато про ваші почуття, передають Патріоти України.

1. Долоні дивляться вниз

Той, чия долоня дивиться вниз, є головним у ваших стосунках. Таке розташування долоні висловлює бажання захистити партнера і більш характерне для чоловіків. Він бере її за руку, щоб перевести через дорогу або скрізь натовп людей.

2. Переплетені пальці

Пари, які переплітають пальці, коли тримаються за руки, таким чином висловлюють дуже глибокий зв’язок один з одним. Їх тримає поруч вже не фізична привабливість – їхні стосунки давно перейшли на інший рівень. Вони піклуються одне про одного і чесні один з одним.

3. Один тримає іншого за пальці

Якщо ваш партнер веде вас, тримаючи не за всю руку, а за кілька пальців, це багато чого значить. Ви обидва незалежні, сміливі, у кожного з вас свої пристрасті та інтереси, які виходять за межі ваших відносин. Швидше за все, ви обидва любите побути наодинці з собою і намагаєтеся підтримувати свою індивідуальність. Але в кінці дня ви обов’язково опинитеся разом, адже ваші стосунки міцні і надійні.

4. Один тримає іншого за палець

Якщо ви тримаєте партнера за один палець, це означає, що вас пов’язують неймовірно спокійні відносини, з часткою романтики і грайливості. Ваша половинка може періодично брати вас за палець, ніби фліртуючи з вами.

5. Захват через шию

Як і у випадку з переплетеними пальцями, такий вид обіймів означає, що ви дуже близькі, проте цей варіант вже не підходить під поняття “триматися за руки”. Якщо вас обійняли таким чином, значить партнер висловлює свій захист стосовно вас, якщо ж ви так обійняли свою половинку, значить ви пишаєтеся вашими відносинами і будете захищати його або її від будь-яких небезпек ціною свого життя.

6. Пасивне торкання

У цьому положенні рук ви м’яко, але міцно тримайте за руку партнера. Ви не нав’язуєтесь один одному, але у вас обох є встановлені правила і кордони. У такий спосіб ви додаєте ніжності в ваші відносини, але не виставляєте їх напоказ.

7. Вона – моя

Це найпоширеніший спосіб триматися за руки. Особливо часто його можна побачити на весільних фотографіях, де її рука лежить поверх його сильної долоні: закохані так висловлюють життєву енергію в своїх стосунках, а також бажання захистити один одного. Такі відносини характеризуються взаємною повагою, довірою і захопленням.

8. Пальці розслаблено переплетені

Ви висловлюєте впевненість. Ви повністю довіряєте один одному, а ваші стосунки вже досягли емоційної стабільності. Ви знаєте, чого очікувати один від одного.

9. Торкання навколо зап’ястя

На перший погляд може здатися, що такий спосіб триматися за руки трохи агресивний і показує невпевненість в собі. Але це далеко не так. Ви не просто переплітаєте руки, ви ще й поєднуєте їх нижче ліктя. Це означає глибоке єднання, пристрасть і велику потребу бути поруч один з одним.

Виявляється, відчуття руки коханої людини в своїй руці знижує рівень будь-якого, навіть максимально сильного стресу. Дослідження показало, що активність областей мозку, що реагують на стрес, під впливом невеликих розрядів струму, знижувалася лише в тому випадку, якщо за руку тримав партнер, а не хтось ще.

Під час іншого експерименту жінки отримували невеликі опіки, після чого вчені просили їх оцінити рівень дискомфорту. Вдалося з’ясувати, що якщо вони дивилися на фотографію свого партнера або тримали його за руку, стимул завжди опинявся менш болючим, що дозволило говорити про “ефект анестезії”.

Секрет досвідчених господинь! Навіщо обмазувати м’ясо медом перед запіканням

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:15

Перед викладанням сирого м’яса на сковороду або перед відправленням продукту в духовку кулінари зазвичай обробляють їжу. У більшості випадків мова йде про паніровку або маринування. Проте досвідчені господині знайшли ще один цікавий спосіб попередньої ...

Перевірте список! Люди з цими іменами проживуть довше своїх однолітків

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:53

Власники цих імен можуть дожити до ста років. За словами астрологів, їх носії часто входять до числа довгожителів, передають Патріоти України. Марк, Максим та Матвій — чоловіки з цими іменами народжуються під заступництвом Меркурія. Зірки обіцяють їм д...