Психологічний тест у картинці: Яке місце займає сім'я у вашому житті

У сучасному світі все менше часу залишається на проведення дня з близькими людьми. Робота, проблеми, знову роботу. Одні відкладуть справи задля посмішки матері та допомозі батькові, а інші знайдуть тисячі відмовок, передають Патріоти України.

Ми пропонуємо пройти незвичний тест, щоб пізнати себе більше і з'ясувати, чи готові ви будувати власну родину та що означає для вас сім'я загалом.

Отже, подивіться уважно на малюнки. Яка родина, на вашу думку, не є справжньою? Не роздивляйтеся їх занадто довго - увімкніть інтуїцію. Розшифрування читайте нижче.

1. Якщо ви обрали перший варіант, ймовірно, ви не орієнтовані на сім’ю. Поки що друзі означають для вас більше ніж родина. Ви сяєте від щастя, в ті звертаються до вас по допомогу. Може бути, ви зростали без сильного батька, тому намагаєтесь робити все можливе, аби бути поруч з тими, хто вас потребує.

Сім’я на малюнку не є найщасливішою, але вони все одно сім’я. Мати, вочевидь, піклується про свою дитину, тримає її за руку і захищає від байдужого батька. Десь глибоко у душі ви не хочете, щоб ваше життя було схоже на їхнє, тому і обрали цю картинку.

2. Цей варіант означає, що ви сильно орієнтовані на сім’ю. Наразі для вас немає нічого важливішого за родину. Ви вірите в побудову стабільних і тривалих взаємин, заснованих на довірі та відданості. Ви відкинете всі робочі справи подалі, лишень аби члени родини були щасливі.

Ви, напевно, помітили, що люди на малюнку насправді не схожі на сім’ю, адже дорослі не звертають на дитину ніякої уваги, а донька іде окремо, немов це незнайомі люди. Ви- справжня людина з великої літери, тому і знайшли фальш.

3. Якщо обрали це, ймовірно, маєте дитячу травму, через що вам важко довіряти людям. Тож інколи у вас виникає -тривожність, проблеми у спілкуванні, невпевненість у майбутньому. На цій картинці люди схожі на люблячу, щасливу родину. Так, вони - справжня сім'я. Чоловік із жінкою обіймаються, а батько тримає дитину за руку. Ви обрали певну цю картинку, оскільки у ранньому віці мали бачили конфлікти між членами родини, мали проблеми із фінансами, але родина не хотіла показувати негаразди іншим. Тепер буває, що здорові стосунки викликають у вас підозру.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...