Психологічний тест у картинці: Ось які комплекси вам заважають жити

Інколи невдачі у житті не залежать від зовнішніх обставин. Тоді виникає думка, що з вами щось не так. Щоб дізнатися, які комплекси заважають вам досягти успіху, пропонуємо пройти легкий психологічний тест. Виберіть картинку, яка найбільше сподобалася, та читайте опис, передають Патріоти України.

Драбина №1

Вам важко дається спілкування з людьми, особливо з незнайомими. Під час розмови не завжди виходить вдало підбирати слова, але зрозумійте, що неможливо здобути досвід, уникаючи цю проблему.

Драбина №2

Вам заважає комплекс відмінника, який змушує виконувати усі завдання бездоганно. Часто у випадках, коли потрібно вигравати хитрістю, ви втрачаєте орієнтацію та не можете взяти себе в руки.

Драбина №3

Якщо ви зробили такий вибір, то ваші комплекси стосуються зовнішності. Вам допоможе медитація, самоаналіз або ж у крайньому випадку можете звернутися до психотерапевта.

Драбина №4

Ви не можете сконцентруватися на завданнях через постійні сумніви у собі. Вам здається, що знайдеться хтось кращий і ваші старання будуть висміяні.

Є чарівні звички! Як схуднути, не відмовляючи собі в смачному

субота, 28 вересень 2024, 12:30

Найефективніший підхід до схуднення полягає в ігноруванні модних трендів і зосереджені на надійних принципах здорового харчування. Щоб попрощатися із зайвими кілограмами, варто додати свого раціону корисні та поживні продукти, а також - активність, пер...

Відчуваєте "вічну втому"? Ось що стоїть за відчуттям виснаження і як з цим боротися

субота, 28 вересень 2024, 10:30

Сон є критично важливим для вашого здоров’я та загального самопочуття. Якщо ви не забезпечите своєму тілу достатню кількість відпочинку, це може мати негативний вплив на фізичний стан, концентрацію та поведінку, передають Патріоти України. Згідно з да...