Психологічний тест у картинці розповість, чи дозволяєте ви іншим людям керувати вами

Психологічний тест у картинці розкриє ваші слабкі та сильні сторони. Завдяки ньому ви дізнаєтесь, чи легко оточуючі маніпулюють вами. Варто просто поглянути на картинку та відповісти, що побачили першим: вухо чи змію. Читайте розшифрування нижче, передають Патріоти України.

Вухо

Ви дуже мрійлива людина. Можете завжди залюбки вислухати співрозмовника, підтримати та допомогти у скрутну хвилину. Вам не обов'язково отримати у відповідь схоже ставлення. А ще дуже відповідальні, тримаєте своє слово, за це вас і обожнює начальник. У будь-якій ситуації ви намагаєтесь поставити себе на місце тієї чи іншої людини, але точно не будете їх засуджувати чи критикувати. Але через надмірну доброту, не можете сказати тверде "ні", тому деякі люди керують і маніпулюють вами. Не заплющуйте очі на несправедливість, лицемірні люди не мають права руйнувати вашу нервову систему та псувати настрій.

Змія

Ви здатні бачити те, що інші не бачать. Під силу вихід із навіть найскладнішої ситуації. З вами можна поговорити на різні теми. Пригоди супроводжують протягом всього життя. Ви - не романтик, краще віддасте перевагу коротким стосункам, ніж довгим справжнім почуттям. Якщо помітите, що хтось діє не чесно, ви не будете терпіти мовчки, поставите іншу людину на місце. Нікому не дозволяєте керувати вами і прощаєтесь легко з тими, хто тільки пробує маніпулювати.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...