Психологічний тест у картинці розповість, чи здатні ви перебороти фізичний біль

Вашій увазі пропонуємо тест Роршаха. Його суть полягає у розгляданні карток із кольоровими плямами, передають Патріоти України.

Спеціаліст показує їх пацієнту, а потім задає вже багатьом відоме питання: "Що ви бачите на малюнку?" Тож проаналізуйте малюнок і скажіть кого помітили першим: дві фігури, людину і дзеркало, собаку, слона, ведмедя чи людину, яка молиться? Читайте нижче розшифрування.

Дві фігури. Це символізує співзалежність, одержимість сексом, неоднозначні почуття щодо кохання або зацикленість на відносинах. Вам важко відходити від сварок, контролювати гнів і здебільшого не допомагають у таких ситуаціях навіть заспокійливі пігулки.

Людина і дзеркало. Вони символізують егоцентризм або самозамилування. Це може бути й негативна, і позитивна риса, в залежності від почуттів людини. Ви можете полюбити когось, пройшовши лише з ним труднощі, але і навіть тоді ви тонете в думках: це ваша людина чи ні. Якщо вам хтось зробив боляче, ви надовго запам'ятаєте кривдника.

Собака. Це відданий і вірний друг людини. Результат може свідчити про необхідність усвідомити власні страхи та почуття. Ви не хочете думати, що є хтось у вашому оточенні, котрий здатний принизити словом чи навіть причинити фізичний біль.

Слон. Це може символізувати глибокодумність, пам'ять і розум, але при цьому означає негативне фізичне самосприйняття. Ви намагаєтесь у собі знайти мінуси та переконані, що люди чинять зло саме через негативні ваші якості характеру.

Ведмідь. Якщо ви бачите ведмедя, це може символізувати агресію, конкуренцію, незалежність, відновлення, почуття уразливості, незахищеність. Вам складно відчути себе у безпеці, навіть поруч із близькими. Здається, люди не раз вас підводили.

Людина, яка молиться. Якщо ви бачите людину, яка молиться, це може символізувати ставлення до певних релігійних вірувань. Якщо ви бачите кров, це може означати, що ви асоціюєте фізичний біль з релігією, а також звертаєтеся до молитви, переживаючи непрості емоції.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Як зрозуміти, що час почистити домівку від негативу: Кілька нехитрих способів

субота, 28 вересень 2024, 23:10

Все, що в нас оточує (стіни, меблі, посуд, будь-які предмети) вбирає енергію — як позитивну, так і негативну, вважають ізотерики. І коли кількість негативу зашкалює, у домівці починають відбуватися неприємні події. . Першими зміни енергетики не на кр...