Психологічний тест у картинці розповість, чи здатні ви перебороти фізичний біль

Вашій увазі пропонуємо тест Роршаха. Його суть полягає у розгляданні карток із кольоровими плямами. Спеціаліст показує їх пацієнту, а потім задає вже багатьом відоме питання: "Що ви бачите на малюнку?", передають Патріоти України.

Тож проаналізуйте малюнок і скажіть кого помітили першим: дві фігури, людину і дзеркало, собаку, слона, ведмедя чи людину, яка молиться? Читайте нижче розшифрування. Фото: Mindly

Дві фігури. Це символізує співзалежність, одержимість сексом, неоднозначні почуття щодо кохання або зацикленість на відносинах. Вам важко відходити від сварок, контролювати гнів і здебільшого не допомагають у таких ситуаціях навіть заспокійливі пігулки.

Людина і дзеркало. Вони символізують егоцентризм або самозамилування. Це може бути й негативна, і позитивна риса, в залежності від почуттів людини. Ви можете полюбити когось, пройшовши лише з ним труднощі, але і навіть тоді ви тонете в думках: це ваша людина чи ні. Якщо вам хтось зробив боляче, ви надовго запам'ятаєте кривдника.

Собака. Це відданий і вірний друг людини. Результат може свідчити про необхідність усвідомити власні страхи та почуття. Ви не хочете думати, що є хтось у вашому оточенні, котрий здатний принизити словом чи навіть причинити фізичний біль.

Слон. Це може символізувати глибокодумність, пам'ять і розум, але при цьому означає негативне фізичне самосприйняття. Ви намагаєтесь у собі знайти мінуси та переконані, що люди чинять зло саме через негативні ваші якості характеру.

Ведмідь. Якщо ви бачите ведмедя, це може символізувати агресію, конкуренцію, незалежність, відновлення, почуття уразливості, незахищеність. Вам складно відчути себе у безпеці, навіть поруч із близькими. Здається, люди не раз вас підводили.

Людина, яка молиться. Якщо ви бачите людину, яка молиться, це може символізувати ставлення до певних релігійних вірувань. Якщо ви бачите кров, це може означати, що ви асоціюєте фізичний біль з релігією, а також звертаєтеся до молитви, переживаючи непрості емоції.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.