Психологічний тест у картинці розповість, що хоче ваша підсвідомість

Буває так, що в житті все йде не так як потрібно. У такі моменти потрібно прислухатися до свого шостого почуттю. Тільки так ви зможете знайти відповіді на всі, хто цікавиться питання, передають Патріоти України.

Щоб дізнатися, що хоче ваша підсвідомість, рекомендуємо пройти цей психологічний тест по картинці.

Для правильного проходження тесту вам потрібно:

  • розслабитися та зосередитися на собі;
  • перестати думати про сторонні речі;
  • сконцентруйтеся на своїх відчуттях і виберіть одне зображення, яке сподобалося

Картина №1

Забудьте про всі справи та присвятіть себе почуттям. Відновіть всі відчуття, які пов'язані з любов'ю. Тільки так ви зможете відчути себе живим.

Картина №2

Вам необхідно знайти впевненість. Обрана вами картинка говорить про те, що потрібно перестати порівнювати себе з іншими людьми.

Картина №3

Візьміть вихідний, а краще відпустку, ви дуже втомилися. Домашні турботи, робота ат різні заходи відняли у вас усю енергію.

Картина №4

Ваша підсвідомість благає вас звернути увагу на свій психологічний стан. Додайте в своє життя яскравих фарб. Якщо у вас не вийде самостійно вибратися з цього стану зверніться до психолога.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...