Психологічний тест у картинці розповість, що очікує вас найближчими днями

Щоб зазирнути у підсвідомість та зрозуміти, що вам прогнозують у найближчому майбутньому, варто поглянути на картинку. На що перше ви звернули увагу: жовте обличчя, лампочку чи жінку? Читайте розшифрування нижче, передають Патріоти України.

Жовте обличчя

Щоб там не казали, але у цьому випадку колір символізує щастя і радість, дорогоцінності та благополуччя. Він може притягувати успіх у справах. Ваші заплановані справи підуть вгору та позитивний результат не змусить довго чекати. Головне - не втрачайте надії та діліться тим, що маєте з близькими. Чим більше відпустите -тим більше отримаєте взамін.

Жінку

Це символ гармонії і порядку. Зараз вам не треба нікуди поспішати, зі своєї сторони зробили вже усе можливе. Варто відпочити та зайнятися творчістю. Не дозволяйте зовнішнім факторам порушувати вашу гармонію. Присвятіть час тим, хто завжди поруч біля вас і віддає останнє, що має у складних ситуаціях. Життя налагодиться після декількох чорних смуг.

Лампочку

Це символ світла. Ви досі не можете знайти себе. Головне - постаратися не зійти з обраного шляху. Слідуйте світлу у вашій душі, і у вас точно все вийде. Оточуючи будуть заздрити вашим успіхам, проте не дозволяйте їм гасити світло в душі та іскорки в очах. Якщо відчуваєте, що починає тускніти, зупиніться, зробіть паузу і наберіться сили.

От у чому секрет! Китайська технологія приготування розсипчастого та смачного рису

субота, 11 травень 2024, 21:12

Протягом тисячоліть рис в Азії є традиційною та щоденною стравою. Він є головним гарніром та самостійною стравою. Кожен житель Китаю знає секрети приготування цієї крупи, як зробити її смачною та розсипчастою в домашніх умовах. Читайте про це далі у ст...

Ви будете здивовані! Чи справді коти мають 9 життів і чому останнє дослідження з Британії засмутить власників сфінксів

субота, 11 травень 2024, 17:27

У Великобританії вперше створили "таблиці життя" для котів. За допомогою цих даних можна оцінити тривалість життя різних порід чотирилапих. Для цього команда з Королівського ветеринарного коледжу (RVC) у Лондоні разом із дослідниками з Національного ун...