Психологічний тест: Ви обожнюєте домінувати чи не впевнені у своїх силах

Цього разу ми підготували простий тест, який покаже найяскравішу рису вашої особистості. Вам варто взяти аркуш паперу і намалювати звичайнісіньке коло ручкою. Його місцерозташування дозволить дізнатися, ви любите керувати людьми, боїтесь підвищити голос на когось чи вмієте знаходити компроміси, передають Патріоти України.

  1. Якщо ваш малюнок розташований в центральній частині аркуша, ви звикли відстоювати свої інтереси і вмієте знаходити компроміси між своїми бажаннями і потребами оточуючих.
  2. Якщо ви намалювали коло ближче до правої верхньої частини аркуша, це означає, що домінуюча особистість. Ви непередбачувані і не боїтеся йти на конфлікти з іншими співрозмовниками.
  3. Якщо ви розмістили коло у нижній лівій частині аркуша – ви емоційні, мрійливі, звикли орієнтуватися на минулий життєвий досвід, не дослухатися порад близьких.
  4. Якщо ваш малюнок ближче до нижньої правої частини аркуша – ви дуже активна людина, не боїтеся майбутнього, але іноді відчуваєте невпевненість у власних силах.
  5. Якщо ваше коло розташоване у верхній лівій частині аркуша – ви маєте високу самооцінку, іноді відчуваєте брак визнання з боку оточуючих і буваєте надмірно емоційні

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...