Психологічний тест: Виберіть десерт на картинці - і дізнайтеся про таємну сторону своєї підсвідомості

Практикуючі психологи склали тест. Виберіть одну з картинок і прочитайте опис нижче, передають Патріоти України.

Якщо ви вибрали круасан

Ви добропорядна людина з купою друзів і знайомих, але ледача. Ви цілком можете добитися великих успіхів в цьому житті, але ваші лінощі не дозволяють вам цього, оскільки ви віддасте перевагу легкій роботі, нехай з невеликою зарплатою, спробам досягти чогось більшого.

Якщо ви вибрали чізкейк

З одного боку, ви мудра людина, якій є що сказати практично з будь-якого питання. З іншого боку, через те, що до вас постійно звертаються люди за порадами, у вас розвинулася гординя. Ви вважаєте себе куди краще за інших, і це відвертає від вас самих близьких.

Якщо ви вибрали тістечко “Медовик”

Ви людина з багатою уявою, проте в цьому є як плюс, так і мінус. Ви часто проводите час в своєму світі фантазій, і в даний заглядаєте зрідка. Через це вас часом звинувачують в тому, що ви літаєте в хмарах.

Якщо ви вибрали торт “Наполеон”

Ви амбітна людина, яка хоче домогтися в житті багато чого. Ви ставите перед собою складні завдання і відчуваєте азарт, коли вирішуєте їх. Часом ви, однак, занадто захоплюєтеся і перестаєте помічати оточуючих вас людей, бачачи в них лише суперників і сходинки по своїм кар’єрним сходам. Через це у вас можуть бути проблеми з друзями.


Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...