Психологічний тест: Виберіть десерт на картинці - і дізнайтеся про таємну сторону своєї підсвідомості

Практикуючі психологи склали тест. Виберіть одну з картинок і прочитайте опис нижче, передають Патріоти України.

Якщо ви вибрали круасан

Ви добропорядна людина з купою друзів і знайомих, але ледача. Ви цілком можете добитися великих успіхів в цьому житті, але ваші лінощі не дозволяють вам цього, оскільки ви віддасте перевагу легкій роботі, нехай з невеликою зарплатою, спробам досягти чогось більшого.

Якщо ви вибрали чізкейк

З одного боку, ви мудра людина, якій є що сказати практично з будь-якого питання. З іншого боку, через те, що до вас постійно звертаються люди за порадами, у вас розвинулася гординя. Ви вважаєте себе куди краще за інших, і це відвертає від вас самих близьких.

Якщо ви вибрали тістечко “Медовик”

Ви людина з багатою уявою, проте в цьому є як плюс, так і мінус. Ви часто проводите час в своєму світі фантазій, і в даний заглядаєте зрідка. Через це вас часом звинувачують в тому, що ви літаєте в хмарах.

Якщо ви вибрали торт “Наполеон”

Ви амбітна людина, яка хоче домогтися в житті багато чого. Ви ставите перед собою складні завдання і відчуваєте азарт, коли вирішуєте їх. Часом ви, однак, занадто захоплюєтеся і перестаєте помічати оточуючих вас людей, бачачи в них лише суперників і сходинки по своїм кар’єрним сходам. Через це у вас можуть бути проблеми з друзями.

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...

Психологічний тест: Наскільки міцні ваші стосунки

четвер, 28 березень 2024, 16:14

Кожна людина мріє про щасливі і міцні стосунки. Але часто буває, що партнери не можуть подолати перешкоди і труднощі або просто не підходять один одному, передають Патріоти України. Дізнатися, які перспективи у ваших відносин, допоможе психологічний те...