Психологічний тест: Виберіть картинку - і дізнайтеся, чого вам зараз не вистачає!


Виберіть зображення, яке вам подобається найбільше і за кольором, і за формою. Зображення розповість, чого ви потребуєте зараз, передають Патріоти України.Вибрали?

Тепер дивимось на результати:

# 1 зображення

Вам потрібна турбота і трішки домашнього тепла. Можна приготувати щось смачненьке або подивитися улюблений фільм. А ще краще забратися в теплу ванну, закрити очі і слухати музику в стилі релакс.

# 2 зображення

Вам потрібне нормальне життя. Звичайнісіньке, без злетів і падінь, без крайнощів. Спробуйте упорядкувати хоч щось. Встановіть певний режим і дотримуйтеся його. Розплануйте свої дні. Щось повинно бути незмінним – зарядка, час обіду, прогулянка перед сном.

# 3 зображення

Вам потрібна якась опора, надійність, впевненість. Можна спробувати відшукати це в улюбленому, в родині, але найкраще в собі самому. Вивчайте нові професії, вчіться економно витрачати. Знання, слава, повага і гроші зміцнять вас, захистять від будь-якого шторму.

# 4 зображення

Життєва сила переповнює вас. Хочеться всім допомагати і робити добрі вчинки. Благо, людей, які потребують допомоги, завжди знайдуться. Тому направте всі свої сили на добро.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...