Психологічний тест: Виберіть пташку на картинці - та дізнайтеся, що чекає на вас найближчим часом

Птахи - вісники долі. Вони літають високо в небі, тому в багатьох міфах вони символізують (і не тільки) посланців між людьми і Богом або удачею. Виберіть одного з крилатих посланців на зображенні і дізнайтеся, яку новину він принесе вам найближчим часом, передають Патріоти України.

1. Казкова птиця

Обраний вами птах несе вам хорошу новину. Найближчим часом на вас чекають успіх і матеріальні блага. Все, що ви можете отримати, буде дуже корисно для вас, тому будьте рішучим і дійте сміливо. Ви будете щасливі, але не забувайте дотримуватися порад свого серця. Ні про що не турбуйтеся і починайте діяти, ви просто приречені на успіх.

2. Білий голуб

У грецькій міфології Афродіта відвідувала своїх коханців у вигляді голуба, і в цьому контексті цей символ також з’являється в цьому тесті. Вибір білого голуба не випадковий. Він означає, що ви скоро знайдете любов, якщо ще не знайшли її. З іншого боку, білий голуб несе в собі і нові, більш глибокі почуття, які стануть тривалими і пристрасними. Найближчим часом у вас не буде нестачі в ніжності або розумінні. Ви можете розраховувати на свого партнера в будь-якій ситуації.

3. Синій птах

Ваш вибір припав на красиву синю пташку. Вона маленька, але принесе багато користі у ваше життя. Ця птиця подарує вам несподівану і дуже приємну новину.

Це буде сюрпризом для вас і ваших близьких. Зірки цю новину поки не розкривають (інакше це не буде сюрпризом). Вам потрібно терпляче чекати. Ви дізнаєтесь, що чекає на вас наприкінці наступних двох місяців. Ви будете в захваті.

4. Райський птах

Ця птиця вісник лише справжнього щастя, і ви один з тих, хто його заслуговує, як ніхто інший.Це дуже рідкісна і незвичайна пташка, яка може принести вам успіх і процвітання в усьому, що ви задумали. Зосередьтеся на тому, що ви хочете більше всього, і тоді досягнете успіху.

Перевірте себе! Психологічний тест у картинці розкаже, чи можна вам довіряти таємниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:07

Вам довіряють друзі усі найпотаємніші секрети чи, навпаки, намагаються слідкувати за своєю розмовою, аби зайвого не бовкнути? Ми ділимося тестом, який за декілька секунд відповість на це питання, передають Патріоти України. Вам потрібно просто глянути...

Водіям на замітку! Що впливає на швидке зношування шин в авто

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:30

Новий комплект шин найчастіше є помітною для сімейного бюджету покупкою. Тому автовласникам важливо, щоб гума на автомобілі служила довго - а так, на жаль, виходить не завжди. Причин прискореного зношення покришок декілька, і на всі з них водій може вп...