Психологічний тест: Виберіть пиріг за формою - і дізнайтесь, яка ви особистість

Вчені вважають, що між нашою особистістю та підсвідомістю існує прямий зв’язок. Навіть вибираючи форму пирога, ми діємо не випадково, а так, як нам велить наше внутрішнє "я". Пропонуємо вам пройти швидкий тест та дізнатися, до якого типу особистості ви належите. Виберіть пиріг і дізнайтеся про себе щось нове, передають Патріоти України.

1. Коло

Ви – мислитель та аналітик. Часто приймаєте нестандартні рішення, не любите даремно витрачати час та якісно виконуєте свою роботу. Там, де інші опустять руки, обов’язково знайдете вихід. Ви практична людина і любите порядок.

2. Пентагон

Ви – одинокий гравець. Не любите демонструвати свої емоції, при цьому можете сказати, що відчувають інші люди. Вам неодноразово казали, що у вас сильна інтуїція. Роки спостережень за людьми зробили вас хорошим психологом. Ви вмієте читати людей. Ви спокійна людина і на вас можна покластися.

3. Полігон

Ви – креативна, винахідлива людина, яка бере від цього життя все! Любите перебувати в центрі уваги та відрізняєтеся ентузіазмом. З вами завжди є про що поговорити. Ви можете підтримати розмову буквально на будь-яку тему з будь-якою людиною. Для вас склянка не просто наполовину повна, з неї переливається через край!

4. Зірка

Ви природжений лідер. Ви постійно випробовуєте свої можливості і не приймаєте “ні” у відповідь. Легко справляєтесь із будь-якими проблемами. Вони гартують вас і змушують ваш мозок працювати. Ви любите контролювати все навколо і люди іноді скаржаться, що ви “включили начальника”.

5. Серце

Ви м’яка від природи людина і до вас тягнуться люди. Вам подобається їм допомагати та піклуватися про них. Ви вмієте вислухати та підтримати. Ви добрий друг і терпіти не можете конфліктні ситуації, тому уникаєте їх усіма силами, іноді навіть на шкоду власним інтересам.

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...