Вчені вважають, що між нашою особистістю та підсвідомістю існує прямий зв’язок. Навіть вибираючи форму пирога, ми діємо не випадково, а так, як нам велить наше внутрішнє “я”. Пропонуємо вам пройти швидкий тест та дізнатися, до якого типу особистості ви належите, передають Патріоти України.
Виберіть пиріг і дізнайтеся про себе щось нове.
Ви – мислитель та аналітик. Часто приймаєте нестандартні рішення, не любите даремно витрачати час та якісно виконуєте свою роботу. Там, де інші опустять руки, обов’язково знайдете вихід. Ви практична людина і любите порядок.
Ви – одинокий гравець. Не любите демонструвати свої емоції, при цьому можете сказати, що відчувають інші люди. Вам неодноразово казали, що у вас сильна інтуїція. Роки спостережень за людьми зробили вас хорошим психологом. Ви вмієте читати людей. Ви спокійна людина і на вас можна покластися.
Ви – креативна, винахідлива людина, яка бере від цього життя все! Любите перебувати в центрі уваги та відрізняєтеся ентузіазмом. З вами завжди є про що поговорити. Ви можете підтримати розмову буквально на будь-яку тему з будь-якою людиною. Для вас склянка не просто наполовину повна, з неї переливається через край!
Ви природжений лідер. Ви постійно випробовуєте свої можливості і не приймаєте “ні” у відповідь. Легко справляєтесь із будь-якими проблемами. Вони гартують вас і змушують ваш мозок працювати. Ви любите контролювати все навколо і люди іноді скаржаться, що ви “включили начальника”.
Ви м’яка від природи людина і до вас тягнуться люди. Вам подобається їм допомагати та піклуватися про них. Ви вмієте вислухати та підтримати. Ви добрий друг і терпіти не можете конфліктні ситуації, тому уникаєте їх усіма силами, іноді навіть на шкоду власним інтересам.
Покращити стан кишківника можна дуже легко, якщо відмовитись від поширеної вечірньої звички. Мова йде про пізню вечерю, яка завдає чималого дискомфорту організму, передають Патріоти України з посиланням на The Mirror. Епідеміолог Тім Спектор закликав ...
Зазвичай буває, що нижня частина випічки підгоряє, а верх не прогрівається належним чином, залишаючись блідим і негарним, що знижує апетитний вигляд страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фахівці поділилися двома простими, але ефективн...