Психологічний тест: Виберіть пиріг за формою - та дізнайтесь, яка ви особистість

Вчені вважають, що між нашою особистістю та підсвідомістю існує прямий зв’язок. Навіть вибираючи форму пирога, ми діємо не випадково, а так, як нам велить наше внутрішнє “я”. Пропонуємо вам пройти швидкий тест та дізнатися, до якого типу особистості ви належите, передають Патріоти України.

Виберіть пиріг і дізнайтеся про себе щось нове.

1. Коло

Ви – мислитель та аналітик. Часто приймаєте нестандартні рішення, не любите даремно витрачати час та якісно виконуєте свою роботу. Там, де інші опустять руки, обов’язково знайдете вихід. Ви практична людина і любите порядок.

2. Пентагон

Ви – одинокий гравець. Не любите демонструвати свої емоції, при цьому можете сказати, що відчувають інші люди. Вам неодноразово казали, що у вас сильна інтуїція. Роки спостережень за людьми зробили вас хорошим психологом. Ви вмієте читати людей. Ви спокійна людина і на вас можна покластися.

3. Полігон

Ви – креативна, винахідлива людина, яка бере від цього життя все! Любите перебувати в центрі уваги та відрізняєтеся ентузіазмом. З вами завжди є про що поговорити. Ви можете підтримати розмову буквально на будь-яку тему з будь-якою людиною. Для вас склянка не просто наполовину повна, з неї переливається через край!

4. Зірка

Ви природжений лідер. Ви постійно випробовуєте свої можливості і не приймаєте “ні” у відповідь. Легко справляєтесь із будь-якими проблемами. Вони гартують вас і змушують ваш мозок працювати. Ви любите контролювати все навколо і люди іноді скаржаться, що ви “включили начальника”.

5. Серце

Ви м’яка від природи людина і до вас тягнуться люди. Вам подобається їм допомагати та піклуватися про них. Ви вмієте вислухати та підтримати. Ви добрий друг і терпіти не можете конфліктні ситуації, тому уникаєте їх усіма силами, іноді навіть на шкоду власним інтересам.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...