Психологічний тест: Виберіть сукню - і дізнайтеся, що про вас думають

Експерти опублікували психологічний тест за картиною, який здатний точно описати, що в інших людей на думці з приводу вашого почуття стилю і гардероба.

Деталі

Бажано уявити, ніби ви поспішаєте на урочистий захід і вам терміново потрібно зібрати модний аутфіт із запропонованих варіантів. Уважно подивіться на кожну з чотирьох суконь на зображенні нижче, але не фокусуйтеся надто довго — намагайтеся вибрати ту, що запала вам у душу з першого погляду. Якщо пройти цей тест за картиною, то можна відкрити багато нового не тільки про оточення, а й про себе.

Фіолетова сукня

Перший варіант вказує на розвинені інтелектуальні здібності. Саме так вас і бачать всі інші. Люди вірять, що ви здатні глибоко розмірковувати над важливими темами і детально аналізувати те, що відбувається.

Вони також гідно цінують вас за творчі нахили й таланти художнього спрямування. Найближчі друзі можуть описати вас, як людину з нереально багатою уявою і безліччю талантів. Чоловіки обожнюють вашу елегантність і вроджену грацію леді.

Червона сукня

Вас вважають уособленням енергії, пристрасті та сил. Уже з першого знайомства люди з радістю підкоряються вашій волі й готові йти за вами хоч на край світу. Ви вирізняєтеся впевненістю і можете з легкістю очолити похід у гори або компанію з багатомільйонним оборотом.

У шанувальників ви викликаєте сильні почуття й емоційну прихильність. З іншого боку, є й такі, хто вважає вас надмірно агресивним персонажем, який здатний піти по головах заради поставленої мети.

Бежева сукня

Вам властиві простота і природність. Поруч із вами в оточуючих несподівано для них розв'язується язик, тому вас нерідко використовують як психотерапевта, якому можна висловити про наболіле.

Ви випромінюєте спокій і умиротворення, тому люди тягнуться до вас саме за цим — їм хочеться знайти поруч із вами баланс і відволіктися від важких думок. Але іноді вас сприймають як нездатну на ризиковані дії особистість, тож активним і занадто енергійним персонам ви навряд чи зможете сподобатися.

Зелена сукня

Вас бачать як турботливу, сповнену життя і зважену людину з високим рівнем IQ. Слабкі люди намагаються триматися від вас подалі, адже тільки сильні духом зможуть перебувати поруч із розумною жінкою, яка завжди знає, що сказати або як вчинити в певній ситуації.

Не варто дивуватися, що чоловіки не роблять перший крок у ваш бік, але й засмучуватися через це не варто, адже так ви притягнете дійсно гідного супутника.

Чи корисно приймати холодний душ? Лікар розставив крапки над "і"

понеділок, 1 липень 2024, 8:27

Холодний душ має багато переваг, зокрема підвищує рівень ендорфінів, покращує обмін речовин і кровообіг. Це своєрідний щит від різних застуд і грипу, передають Патріоти України. Холодний душ або загартовування – це будь-який душ із температурою води ни...

Це така смакота! Пухкі пончики на молоці, які тануть у роті

понеділок, 1 липень 2024, 8:14

Приготуйте ці смачні пухкі пончики, які тануть у роті. Їх можна зробити глазурованими або просто притрусити цукровою пудрою, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Приготування:. Яйце змішайте з теплим молоком, до просіяного борошна додайте цукор, с...