Психологічний тест: Виберіть те, що побачили першим, щоб дізнатися, як ви думаєте

Не думайте занадто довго і не намагайтеся зрозуміти картинку. Просто зверніть увагу, що найперше кинулось вам у очі, передають Патріоти України.

Риба

Ви людина, якій подобається йти за течією і яка легко знаходить рішення у будь-якій ситуації. Ви дуже мудра людина і вчитеся на власних помилках. Однак іноді потрібно бути більш активною, щоб досягти своєї мрії.

Дівчинка

Ви романтична людина, яка любить бути в оточенні друзів та родичів, і вони теж люблять бути поруч з вами! Іноді ви наївні, тому краще обдумати все кілька разів, перш ніж прийняти рішення.

Зоряне небо

Ви філософ і мрійник. Такі люди, як ви, можуть розпочати революцію, хоча інші можуть сказати вам, що ваші ідеї божевільні. Не переставайте мріяти, але також не забувайте повертатися до реальності час від часу.

Секрет досвідчених господинь! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:15

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...

Психологічний тест! Оберіть карту - і дізнайтеся, які зміни очікують вас в особистому житті

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:07

Часто романтичні відносини не відрізняються стабільністю. Тому непогано було б знати, які зміни чекають на вас у майбутньому, передають Патріоти України. Щоб не бігати до ворожок і не користуватися сумнівними ритуалами, пропонуємо пройти тест, який ро...