Психологічний тест: Виберіть вазу на картинці - і зрозумієте важливі істини

Психологи США розробили тест, який з неймовірною точністю визначає домінуючі риси особистості. Дивіться на картинку 5 секунд, потім закрийте очі, передають Патріоти України.Яка ваза одразу постала перед вашими очима? Дізнайтесь, що означає ваш вибір:

Ваза 1

Цей вибір підходить чуйним людям. Ніхто не сумнівається у щирості ваших дій. Ви ніколи не відмовляєте у допомозі нужденним, завжди подаєте милостиню на вулиці і годуєте бездомних тварин. Ви маєте велике гаряче серце, яке може полюбити весь світ.

Ваза 2

Ви оптиміст із голови до п’ят. Ніщо не може зіпсувати вам настрій чи викликати депресію. Легке ставлення до життя і вміння іноді повністю ігнорувати проблеми, що накопичилися, допомагають дивитися на світ позитивно і швидко забувати про невдачі. Ви часто посміхаєтеся і своїм веселим, дзвінким сміхом заражаєте оточуючих людей.

Ваза 3

Ви наївна і довірлива людина, яка судить людей по собі і тому ніколи не чекає каверзи. Навіть якщо ви виявите зраду близької вам людини, ви швидко вибачите коханого і дасте йому другий шанс. А потім третій, четвертий і таке інше. Ви не вірите в поганих людей, тому що впевнені, що всі злі дії спровоковані ситуаціями, що склалися, або форс-мажорними обставинами.

Ваза 4

Невідповідність вашого характеру провокує вічну внутрішню боротьбу між любов’ю до спокійного життя та бажанням підкорити весь світ. Ваші мрії часто виключають одне одного. Ви хочете все й одразу. Ви блискавично змінюєте свою думку і ніяк не можете досягти гармонії із собою.

Це така смакота! Як приготувати вечерю, яку дитина 100% з’їсть

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:12

Діти люблять фантазувати і ніколи не відмовляться від того, щоб і дорослі увімкнули режим дитячої уяви. Спробуйте приготувати звичайні спагеті з сардельками таким способом і ваші діти будуть у захваті, передають Патріоти України. Приготуйте восьминіжок...

Родина оцінить! Як приготувати смачну альтернативу сирникам з кисломолочного сиру і яблук

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:10

Якщо є яблука та кисломолочний сир, можна приготувати цілу гору всіляких десертів, починаючи з тих самих сирників. Але коли сирники неабияк набридли або чимось треба зустріти несподіваних гостей, то приготуйте шарлотку з яблуками. Ніякого клопоту, а вс...