Психологічний тест! Виберіть вікно та дізнайтеся, що вам допоможе досягти бажаного

Пропонуємо зазирнути у підсвідомість, щоб дізнатися про вашу життєву позицію, чого ви прагнете і як цього досягнути. Пройдіть простий психологічний тест "Вікна", обравши одну картинку із шести, і прочитайте результат, передають Патріоти України.

Вікно 1.

Ви - самодостатня, впевнена у собі людина. У вас є чіткі цілі і ви рухаєтеся до них. Дотримуйтесь своїх планів – і вам пощастить у всіх починаннях. Але при цьому пам'ятайте, що іноді корисно мріяти про щось більше.

Вікно 2.

Ви віддаєте перевагу тиші, спокою та самотності. Замість галасливого великого міста ви хотіли б оселитися у маленькому тихому містечку у власному комфортному будинку. Ваші друзі цінують вас за вміння підтримати та дати слушну пораду. Щоб у вас все було добре, варто ділитися зі своїми близькими почуттями.

Вікно 3.

Ви активні, енергійні та відрізняєтеся позитивним поглядом на життя. Любите його у всіх проявах і вважаєте чудовим даром. Але часто ви задовольняєтеся малим, не прагнучи чогось більшого. Все вийде, якщо ви будете мотивувати себе на досягнення нових висот.

Вікно 4.

Ви спонтанна та непостійна людина. Іноді це заважає іншим правильно зрозуміти вас і спілкуватися без непорозумінь. Можна не сумніватися в тому, що ви добрі, щирі та чесні. Єдине, чого вам варто повчитися – контролювати свої емоції.

Вікно 5.

Вам не подобається, коли все навколо ускладнюють, ви хотіли б жити легко і безтурботно. Ідеальна картинка для вас – життя далеко від людей в оточенні близьких. У комфортних умовах ви здатні створювати грандіозні проєкти, але для цього вам необхідно іноді вести активний спосіб життя і вчитися комунікувати.

Вікно 6.

Вашу довіру складно завоювати. Найчастіше вам достатньо спілкування з сім'єю та декількома хорошими знайомими. Вас приваблює простота у всьому. Це видно навіть за мінімалістичним інтер'єром. Порада вам – не нехтувати новими знайомствами, тому що вони завжди несуть нові можливості.

ТОП-3 продукти, з якими курячий бульйон буде ідеальним

четвер, 16 травень 2024, 11:14

Багато господинь помилково вважають, що зварити ідеальний бульйон дуже легко: достатньо залити курку водою і поставити на вогонь. Але насправді тут є низка нюансів, без дотримання яких неможливо приготувати ідеальний бульйон. Щоб курячий бульйон вийшов...

Це справді працює! ТОП-6 порад, як подолати потяг до нездорової їжі

четвер, 16 травень 2024, 10:56

Дуже часто, коли ми даємо собі обіцянку харчуватися лише дієтичними та здоровими продуктами, нашої рішучості вистачає ненадовго. Або ж тривалий період здорової дієти закінчується зривом і безконтрольним переїданням морозива, тортів, піци та смаженої ка...