Психологічний тест: Вибрана тварина розповість про ваші сильні сторони

Психологи підготували для вас кілька зображень з тваринами. Виберіть ту, яка вам до душі, передають Патріоти України.

Перший варіант

Навколишні бачать в вас чисту і безкорисливу людину. Ви намагаєтеся чинити правильно. Ви вірна і надійна людина, яка завжди допоможе. Не залишите нікого в біді. Постараєтеся зробити все можливе, щоб стримати слово, яке дали.

Другий варіант

Ви хороший психолог, який може відчути настрій іншої людини. У будь-який момент часу допоможете і підтримаєте доброю порадою. Якщо ви бачите, що людина не може боротися, готова в будь-який момент часу здатися, обов’язково простягнете їй руку допомоги.

Читайте також: Тест: Вибери двері і дізнайся про себе більше

Третій варіант

Ви людина розумна і освічена. Ваш досвід не раз допомагав впоратися з труднощами. Ви знаєте, як краще вчинити в тій чи іншій ситуації. Часом вас оточують таємниці. Іноді бувають моменти, коли ви мимоволі стаєте їх зберігачем.

Четвертий варіант

Для вас важливо бути впевненою в завтрашньому дні. Невідомість лякає. Ви готові відступити. Але необхідно пам’ятати, що знання, які ви накопичили за життя, допоможуть вам впоратися. Вам часто буває страшно вступати в нові відносини, оскільки в минулому не раз відчували біль. Не забувайте про те, що не всі люди хочуть заподіяти вам шкоди.

Метеозалежність чи серйозні проблеми? Лікарі пояснили, чому болить голова при зміні погоди

четвер, 2 жовтень 2025, 9:40

Багато людей помічають, що під час зміни погоди починають страждати від головного болю, запаморочення чи навіть перепадів тиску. Лікарі пояснюють: це пов’язано з метеочутливістю організму, передають Патріоти України. Коли атмосферний тиск різко падає а...

Звичайна спеція може врятувати від раку! Вчені здивували заявою

четвер, 2 жовтень 2025, 8:54

Дослідники з Університету Гвадалахари (Мексика) представили результати дослідження, яке вивчало протиракові властивості настою мексиканського орегано (Lippia graveolens) та його ключового компонента карвакролу. Робота була опублікована у журналі Nutrie...