Психологічний тест: Вибрана вами квітка покаже, якою жінкою вас бачать чоловіки і в чому ваш успіх

Дуже корисно іноді дізнатися, якою вас бачать оточуючі, а особливо чоловіки. Що не кажіть, а ледь не всі жіночі зовнішні перетворення проводяться заради представників сильної статі, передають Патріоти України.

Така природа. Одним з уособлень жіночності є квітки вишні. Від вас буде потрібно просто вибрати одну з чотирьох квіток, яка розповість, як насправді чоловіки бачать вас.

Квітка A

Якщо ви вибрали квітку A, чоловікам ви здаєтеся фатальною красунею, яка володіє природною чарівністю. Ви як магніт залізо притягує до себе чоловіків. При цьому з вами під силу змагатися тільки сильним духом чоловікам. Втім, психологи кажуть, важливо, щоб вас оцінювали не тільки по зовнішній оболонці, а й бачили за нею вашу прекрасну душу.

Квітка B

Вибір на користь квітки B говорить про те, що ви — інтелектуалка. Чоловікам в очі в першу чергу кидаються ваші гострий розум і вихованість. Дуже часто вони вважають вас неприступною, такою собі “Сніговою Королевою”, до якої не підібратися. Якщо вам подобається тримати більшу частину чоловіків на відстані, то не змінюйтеся. Однак, якщо ви хочете, щоб в вас бачили ще й м’яку жінку, варто іноді посміхатися представникам сильної половини людства.

Квітка C

В першу чергу, чоловіки бачать в вас господарську, турботливу і добру жінку. Саме на таких дівчатах і одружуються найчастіше. Адже в вас є все для майбутньої ролі люблячої і відданої дружини і ласкавої матері. Втім, іноді ви здаєтеся чоловікам простакуватою. Щоб запалити того єдиного, стежте за собою, Зберігайте інтригу, недомовленість. Тоді ваш чоловік не подивиться на іншу.

Квітка D

Якщо ваш вибір квітка D — ви безумовно особа загадкова. Звичайні чоловіки все життя будуть вас цуратися з принципу “не по Сеньці шапка”. Швидше за все ви зв’яжете свою долю з творчою особистістю. Тому що тільки такий чоловік здатний буде допомогти вам знайти щастя і гармонію. Ви завжди будете для нього особливою, жити в своєму маленькому світі, який не залежить від думки оточуючих.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...