Психологічний тест: Визначаємо, ким ви працювали у минулому житті

Не можна заперечувати, що діяльність, з якою ми себе пов'язуємо, визначає і веде все наше життя, а також змінює нас самих. Тому все-таки обирати майбутню роботу потрібно з розумом і, головне, керуючись тим, що говорить ваше серце.

Пропонуємо вам дізнатися, яку професію ви обрали в минулому житті, адже саме це може розкрити коріння вашого характеру і причини вашої поведінки в сьогоденні. А ще, можливо, підказати те, що насправді вам до душі.

  1. Шеф-кухарем. Зараз ви справжній гурман, вас не лякає поєднання морозива та сиру з пліснявою або м'яса з брусничним соусом. До того ж і ви самі непогано готуєте, а друзі постійно благають вас зробити для них "твоє фірмове". І ви отримуєте від їхніх прохань величезне задоволення.
  2. Психологом. Помічали за собою, що ви ставитеся до людей як до пацієнтів, які приходять до вас на прийом? Ви уважно стежите за їхніми діями та реакціями, помічаючи для себе причини тієї чи іншої поведінки. А ще ви любите слухати і спостерігати, і така позиція вам дуже подобається. Для вас аналіз людини - заняття цікавіше за перегляд фільму.
  3. Лікарем. Ви постійно всіх рятуєте, дуже часто нехтуючи собою та своїми інтересами. Ви вигадали собі якийсь обов'язок із піклування про всіх нужденних і тих, хто прийшов поплакатися в ваше плече, проте жодної клятви Гіппократа у сфері людських стосунків ви не приймали.
  4. Співаком чи акторкою. Ви не можете жити без уваги і постійного підтвердження своєї зверхності та заслуг. І навіть якщо ви інтроверт, все це вам необхідно як повітря.

А ви це знали? Чому картоплю треба класти в воду після закипання

неділя, 2 червень 2024, 21:15

Зварити картоплю можуть всі. Можна навіть почути слова, що не треба нас вчити, й так все знаємо. Ніколи не пізно вчитися новому. Не всі знають деякі нюанси, а в кулінарії їх дуже багато. . Картоплю переважно після чищення відразу заливають водою та від...

Можуть навіть сигналізувати про рак: Ось про що каже зміна стану нігтів

неділя, 2 червень 2024, 17:50

Нігті не лише треба тримати чистими та охайними, а й стежити за їхнім станом. Адже зміни в них можуть бути важливою ознакою того, що відбувається всередині організму, пише iflscience.com. Як і будь-яка інша ділянка тіла, нігті можуть мати новоутворення...